godnatt!

Nu har jag fixat med min mobil hela kvällen, haha mitt tålamod tog slut där ett tag när den inte ville som jag ville, men ja, jag fixade låtarna och bilderna genom min gamla mobil istället, det tar väldigt lång tid, men ja somsagt, den vill inte som jag vill!
Imorgon är det fredag och valborg! Då ska jag göra lite kuliga saker efter skolan som ni får reda på lite senare.. Hehe, mycket trevligt blir det iallafall, för mig.. ;)
Men ni får ha det så bra sålänge! Puss

Bild tagen för några dagar sen!

Nu ska jag plugga lite, sen hoppa ner i sängen, är tröööött som fan!
/ moa

29 April 2010

Tjenare gott folk!
Skolan idag va förjävlig. Jag tog 8.25 bussen och va i skolan vid 10, så fort jag satte mig i klassrummet så fick jag ont i huvudet och det blev sämre hela tiden! Så på bussen hem kunde jag spytt när som helst liksom. Men jag är ju så van, så jag klarar mig från det, men jaa.. Så när jag kom hem gick jag och la mig, sen vaknade jag när thomas och pappa kom hem. Lite senare så fick jag cola och choklad av mamma, så då blev det lite bättre iallafall!
Men innan jag går och lägger mig idag måste jag packa, platta håret, helst tvätta mina byxor och ja, typ det.



Bild på kusinerna och salsa som jag skulle lagt upp för länge sen, men ni får en nu iallafall!

Men nu ska jag ta och packa och kanske hälsa på mina kaniner ;)
/ matilda

korvkorvkorv..

Har inte bloggat någonting för att jag har vart i skolan, och sen har jag städat, kollat på tv, och hämtat min mobil på posten! Ohyeah, perfekt ;)
Sprutan idag gick bra, men det gjorde sjukt ont. Mycket mer ont än den andra enligt mig.. Och simhallen va också okej, fast nu har jag fått vatten i örat så jag är helt döv på vänster öra typ -.-


Love ;)

Nu ska jag fixa över låtar och massa sånt. Hörs!
/ moa


Onsdag!

Hallå där!
Skolan idag va helt okej, efter det så hängde Nille med hem. Fast egentligen skulle Jossa det, men hon kunde tydligen inte.
Imorgon är det torsdag, lång och tråkig dag! Men på fredagen vid 5 på morgonen ska vi ge oss av neråt i landet! Det kommer någon gubbe som ska kolla på stugan på strupö, jag vet inte varför. Men ja.

Bilder från när Malin va här i måndags.





gulligt..

Haha, mycket sexigt.

Några bilder på dom små kaninungarna nu då! ;)







Den ända bilden som dom är tillsammans på. Men den är dålig.. Men svarta är dom iallfall och tjock päls. Så dom är hur mjuka och gosiga som helst! Nyfikna är dom också ;)
Jag är verkligen kär i dom där små skitarna.

Men nu ska jag gå ner och äta nått, sen gå ut till dom där små kaninjävlarna! Haha..

/ matildaaa


oooops

Tjenaa!
Kom hem för ett tag sen, grymt skönt. Skolan va okej väl.. Men vår syslöjdslärare va sjuk, som alltid.. Men ja, inte mitt problem ;)
Imorgon ska jag och Sanna ta spruta igen, helvete. :( Men det går nog bra hoppas jag.. Efter det ska vår klass in till simhallen och simma, usch hatar det verkligen! Aja..


Haha, en bild som Moa tog idag på rasten! Och nej, inte seriös toffs mitt på huvudet ;)

/ moa



Jag lever fan!

Tjena allihopa! Nu va det ett tag sen, tur att moa håller uppdateringen iallafall! ;)
Men jag har faktiskt ingen lust att sitta vid datorn längre, vet inte varför.. Men det har försvunnit liksom. Fast det är ju bra för förut satt jag fööööör mycket.

Men igår va Malin här, vi satt hos kaninungarna jätte länge, sen cyklade vi runt lite i ärla. Det va mysigt! Bilder kommer senare när jag orkar.
Idag va det lång dag i skolan, men jag klarade mig faktiskt utan huvudvärk! Så efter skolan hängde Nille med hem. Fast han åkte hem för en halvtimme sen typ.



Just nu. Sjukt het också!

Men nu har jag tyska läxa att göra och snart kommer min bror med pizza!
Puss
/ matilda

27 april

Matilda har typ dött? :( Hehe, nejdå, men jag vet inte varför hon inte bloggar.. Så det blir inte så mycket uppdatering..

Idag va det iallafall en härlig dag i skolan! Lektionerna va inte så jobbiga, och sista lektionen (bilden) va inställd, så vi fick sluta vid tjugo i 3 istället, så Stephanie, Julia, Moa och jag tog bussen hem vid 3. Skööönt!
När jag kom hem tog kollade jag på Top Model och lite sånt..
Och fortfarande är det helt underbart väder ute! Måste nog gå ut en stund sen ;) ..


Mitt hår är hemskt.. Ska duscha sen ;)

Pusss!
/ moa


måndag

Tjena korvs!
Efter skolan idag så åkte vi en snabbis till Nybro, följde med bara för att jag skulle kolla på Lindex, och jag hittade ett par byxor, en blå tröja med dragkedja på typ, och ett svart armband!
Skolan idag va okej, hade bara svårt att gå upp på morgonen för jag va så jävla trött!
Men jaja, här kommer ett par bilder från idag!


Idag på morgonen..


Glasss ;)

Ha det bra!
/ moa

två bilder från när jag va liten!


HAHAH! Brunsås gillade jag iallafall.. Lite lagom fint hår hade jag också måste jag tillägga!

Linn och jag.. Haha, alla tyckte vi såg ut och va som tvillingar då, vi gjorde allt tillsammans. Saknar dig..♥

/ moa

idag



Sannakorv igen..

Myyycket härlig dag ;) Det kändes verkligen som vår förut när vi låg i solen ett tag! Underbart!

/ moa


sitter ute på altanen..

.. med Sanna och dricker kaffe och är lite smått coola! Och det är helt underbart väder ute, så jag kände att jag bara inte kunde sitta inne.. ;)


Sannis

Myspys! Nu ska jag fortsätta att njuta av det härliga vädret!
/ moa


seeegis

Ja, usch! Jag är så himla trött just nu.. Och därför att jag inte har bloggat är för att idag vid 1 så åkte vi till min lilla kusin Charlie som fyllde 3 år! Sen kom jag hem vid ungefär halv sex, sen har jag vart ute och cyklat och lite sånt eftersom det har vart helt underbart väder hela dagen idag!
Imorgon ska vi nog åka till nån affär i Emmaboda tror jag, mamma sa att vi skulle göra det om jag hade städat mitt rum, heheh (som jag inte gjort) men ja, vi får se. Vi åker nog om det är öppet iaf!

En tröttis :(

/ moa♥

23 april

Hejhej!
Slutade vid halv 2 idag, fick sluta lite tidigare, eftersom vi bara skulle redovisa på svenskan och så. Så det har varit en ganska skön dag idag.
Asså åh. Det händer ingenting nuförtiden känns det som! Bara det samma hela dagarna.. Så mina inlägg blir rätt tråkiga att läsa skulle jag tro.. Och jag kommer inte på något speciellt kul att blogga om!
Men iallafall, nu är det helg! Det behöver jag känns det verkligen som nu, eftersom jag har vart ovanligt trött denna veckan. Så det blir skööönt att sova hela helgen ;) Hehe, nejdå.

Vafan..

Nu ska jag äta något, sen får vi se vad jag gör!
/ moa

Fredag!

Tjenare allihopa, nu va det länge sen! Men jag har faktiskt inte rört min dator på 3 hela dagar plus att jag har vart i skolan hela veckan och inte skolkat ett skit! Fyfan va jag är duktig asså!
Men I tisdags hängde Nille med mig hem, vi glodde på tv och i onsdags gjorde han det också, fast då kom Oskar lite senare också.
Men igår så va det ju lång dag och det betyder huvudverk. Fan! Jag hade så jävla ont i huvidet så jag inte kunde sova, fast jag somnade vid 6 tillslut. Sen vaknade jag vid 10 på kvällen och somnade halv 11 igen. Så idag är jag faktiskt pigg ;) Eller mer än vanligt iallafall..

Men idag är det fredag, sjukt skönt! Jag ska duscha, sen får jag väll ta och hitta på nått kul!



Bild från när moa och moa va här.
Underbart!


/ matilda

inte bloggat!

Nej, nu har jag inte bloggat på länge känns det som, haha.. Men jag har bara inte hunnit! Idag har vart en ganska okej dag. Teknik-tyska-idrott-matte-lunch-so! Så det va inte såå jobbiga lektioner! Men imorgon har vi so-prov.. Så det ska jag öva lite på senare! Seeegt.. Men ja, annars idag har jag bara åkt in till stan en stund, skulle kolla på en skinnjacka, men hittade ingen bra, och hann inte kolla så länge, men mamma och jag åker nog in nån annan dag och kollar! För jag måste ha en ny jacka..
Iallafall, nu ska jag hoppa in i duschen! Sen plugga och sova.


Hahahah!

Puuusss!
/ moa

HETISAR


Moa och jag insåg att vi va höjdrädda..


Dedär va i skolan idag! Innan vi fick skrattryck.. HAHA, va fult..
Nu har jag precis ätit tacos och ska göra lite teknikfrågor till imorgon -.-

Aja, det är bäst att jag börjar nu, annars blir jag aldrig klar!
Godnatt, lite i förväg.
/ moa

kom precis hem!

Ja, efter skolan så åkte jag till typ "stan" en stund. Skulle bara kolla på lite bh:ar och sånt skit, hehe. Skolan idag va okej, men eftermiddagen blev bättre! På musiken satt Moa och jag och skrattgrät framför datorerna, av grymt roliga facebook-grupper, HAHAH. Vi behöver inte säga nått mer än så.. Riktigt jävla kul är det iallafall!
Sen har det inte hänt så mycket ;)..

Just nu har jag bara cam-bilder.. Men min kamera laddas just nu!

/ moa

Elevensval!

Tjenare!
Just nu sitter jag i skolan och har elevensval. Det suger! Men senare ska vi snacka med dom på oasen och fråga om vi får jobba med "vanligt" jobb där liksom.

MALIN ÄR GAY..
hehehehe..

Men hejdå förfan ;)
/ matilda


jävla äckelskola

Åh, jag är så sjuuuukt trött! Jag funderar på att sova en stund, för jag orkar inte göra nått annat just nu. Skolan idag gick hur sakta som helst, och jätteseg. Men det är mest tisdagar det är så, bara massa tråkiga och långa lektioner och så. Men ja, nu pratar vi inte mer om det!
Annars är det inte så mycket som har hänt idag, hehe.. Jo, Sanna har visat lite videos och sånt från konserten i Paris, finfinfinfinfint, typ.
Nämen gud, jag är övertrött.

Just nu..

Ha det bra!
/ moa


jävla huvudvärk.

Åh, fick så jävla cpont i huvudet för ett tag sen, såklart.. Fast jag måste öva lite på fysikprovet (fast det kommer jag ändå inte göra..), som jag fortfarande inte alls kan, men jaja.
Jag ska nog ta och krypa ner i min mysiga säng, och sova och hoppas på att det går över, för imorgon är det en seeeg och lång dag..

Hah, måste öva på en annan pose tror jag..

Godnatt!
/ moa

19 april 2010

Tja alla coolingar!
Skoldagen va lugn, klarade mig faktisk utan huvudvärk! Det är jag stolt över. Men, jag har engelska prov imorgon (omprov) och jag  har inte pluggat ett skit.. Så det kommer gå åt helvete.
Jag hatar skolan. Bara så alla vet det liksom!
Men nu släpper vi det ;)

Jag va ute med oskar och jossa ett tag förut, men vid halv 6 typ så stack alla hem.

Ni kan få någon het bild från idag med världens sämsta mobilkamera!



Haha, Anna-Klara hade kul i med min mobil, men på bilder är det jag, Emma, Fredde och Emilia!



Tagen nyss.

Men nu tänker jag gå ner och ta lite glass! ;)
/ MATILDAAAA

måndaaag!

Tjena!
Idag slutade jag skolan vid tjugo i tre. Rätt segt för jag va jättetrött.. Men iallafall, när jag kom hem så satte jag mig vid tvn, och sen har jag ätit lite, och duschat! Snart ska jag typ följa med in till stan en snabbis med mamma och pappa tror jag.. Och sen efter det måste jag plugga som fan till fysikprovet som vi har tills imorgon! Fattar ingenting, men ah..

Haha! Såhär ser jag ut just nu.. Eftersom jag torkade mitt hår nyss för att jag duschade, så har det blivit megakrull..

Men nu måste jag fixa till det lite, sen åker vi nog!
/ moa


skola imorgon..

Ja usch! Fyfan, varför går helgerna så jävla fort? Man hinner ju inte göra ett skit. Men det har vart en vanlig lugn och skön helg..
Nu har jag iallafall fixat mig för sängen och så. Fast jag mår lite illa nu.. Men det går nog över, över natten skulle jag tro!

Bild tagen en stund innan Moa kom!

Puss och godnatt!
/ moa

Kaninis ungar!

Omg, jag älskar kaniner! Så sjukt söta och underbara djur!

Pappan är Turbo som är längst bort och mamman är Jolly som är närmast.
Förresten så har vi födit upp Turbo själva ;) Kan man säga så..? Ajaa.



Inte den bästa bilden, men en liten puss skadar väl ingen? ;)
Men det va den ända jag hade på dom tillsammans och dom andra bilderna på Turbo är cp..

Men tillslut så kom det 3 söta kaninisar! Fast en dog.. Men det är två grymt söta neger kaniner kvar :)



Den ena har precis öppnat ögonen! Inte heller den bästa bilden, men ville inte göra dom blinda :o
Haha, men dom är sjukt gosiga och nyfikna!

Men nu ska jag ta och äta nått.
/ matilda


lite pics!










Såja, det va lite bilder från idag! Vi har typ bara gått till affären, tagit bilder, försökt kasta vindruvor i munnen, och pratat om lite viktiga grejer. Men det har varit mysigt iallafall!
Hehe, men nu ska jag inte skriva mer, för Moa sitter och bitchblickar mig känner jag lite smått..

/ moa

Hemma!

Tjena!
Nu va det ett tag sen jag bloggade, men jag har vart så duktig så jag har inte suttit vad datorn sen i Fredags!
Men i fredags så stack jag och Jossa in till stan på morgonen, jag käkade frukost sen åkte vi till skolan. Sen efter skolan så stack vi till stan igen, träffade nån Marcus som hon känner. Sen när vi kom hem gick vi ut, sen drog vi till homies med oskar, sen kom det ju fler såklart! Men det va en vanlig fredagskväll ;)

Klockan 4 på morgonen igår så åkte vi till strupö. Fyfan, men jag satt mig i bilen och sov där istället. Vi åkte dit för att slänga i båten och mamma och pappa skulle kolla lite på en stuga som vi ska fixa iordning så vi slipper dela med mormor och morfar och några andra. Det ska nog bli skönt när vi fixat det!
Men vid halv 12 kanske så åkte vi hem idag. Vi åt på vägen och sen lämnade vi kärran, sen åkte vi hem!
Så jag kom hem för ett tag sen.
Hela lördagen satt jag inne och kollade på tv, va så jävla trött och kände inte för att göra ett piss.

Tråkigt inlägg, men någon bild från strupö kommer senare.
Ha det bra! ♥
/ matilda

HAHAHAHH!



HHAHAHAHHA VI SKRATTAR SÅ VI GRÅTER REDAN! HAHAHA SÅ SÖÖÖT!

/ moa

nu kommer moa!

Ja, hon ringde nyss och sa det ;) Åh så seg den ungen är asså, ringde henne för typ 3 timmar sen om inte mer? Haha.
Men jaja, såhär ser jag ut nu iallafall!



Oooops, nu knackade det på dörren. EN MOAAAAB!
Hörs senare!
/ moa

18 april

Godmorgon!
Vaknade för ett tag sen, sen har jag väl bara ätit frukost och kollat på tv. Men om en stund så kommer Moa hit iallafall, vet inte riktigt vad vi ska göra, men något hittar vi alltid på! ;)

Och idag fyller ju Sanna 16 år, grattis syster! ♥

Sanna the sunsilk one, hehehe..

Ha en bra dag!
/ moa


åh, så fint!


Jag är riktigt nöjd nu! Nämen seriöst. Min mobil är lite sönder här och var.. Och nu har den där saken man ploppar in minneskortet också lossnat, så jag lånade Emmas tejp lite, hehe. Men jag ska köpa en ny mobil i veckan! Så det blir bra ändå! ;)

Idag! Haha, lägg märke till "fläcken" på tröjan.. Nej, men det är ingen fläck, bara jag som är duktig som vanligt och råkade spilla vatten!

Nu: tv! Om det finns något kul att kolla på då!
/ moa ♥

ingen blogglust

För jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om.. Det händer inte så mycket i mitt liv just nu, haha. Idag har jag inte gjort ett skit! Kollat på tv, och sovit! Men det är så det ska va på helgerna ;)
Men jag ska nog snart börja fixa mig lite! Sen ut en stund.. Det är bättre än att sitta inne hela dagen iallafall!

GODIS :D

Mina katter är ju som dom är! Dom är bröder, hehehe..

Nu ska jag fixa mig! Bloggar senare.
/ moa


äntligen fredag!

Ja, äntligen! Detta har nog vart den segaste veckan på länge.. Men nu är det helg! Så jävla skönt. Skolan idag va iallafall rätt slapp, den va som vanligt om man säger så.
Just nu sitter jag nere vid tvn och kollar på Supernanny, eller vad det heter.. Jag är ensam hemma! Det kan ju också va skönt ibland ;)

Hihi, min mysiga kisse hoppade upp till mig..

Nu ska jag ta något att äta, sen ska jag nog ta och cykla en runda om jag fortfarande har lust.
Pusss!
/ moa


stan!

Efter skolan idag så hämtade mamma och pappa mig! Dom släppte av mig i stan, skulle bara köpa ett par byxor, men det blev ett typ ljusblått nagellack också, faktiskt snyggt! Ska måla det nu..(säger man så?) heheh ;)
Dagen idag annars har varit seg. Jag är jättetjurig.. Men ja.

Det ser nästan grönt ut, men det är det inte ;)

Och jag tycker lite synd om min kära syster som är fast i Paris tills på onsdag eller något nästa vecka, p.g.a vulkanutbrott på Island (?) eller något, så flygen är inställda. Du som fyller år på söndag... :(♥

Aja, nu ska jag byta om och allt sånt! Ha det bra.
/ moa


HELVETE!

Helvete är det ända jag säger.
Dagen började ganska bra, kom upp i tid och slapp stressa. Men senare börja jag få ont i huvudet, men inte så mycket. Sen efter skolan så följde nille med mig hem, vi kollade på tv typ. Sen efter han hade gått hem så blev allt ännu värre.. Jag har sovit en timme nyss, men det gick inte över! Sen tog jag huvudvärkstablett, igen. Sen försökte jag sova, men det gick fan inte.
Det här hatar jag mest av allt! Helvete.

Men annars är det bra, skoldagen va lungn. Men jag är sjukt sugen på cola, tänkte gå ner och tvinga med mig pappa till stan och köpa cola eller nått så huvudvärken går över!

Men jag orkar inte skriva mer nu. Hoppas ni har det bättre än mig iallafall!
/ matilda



Orkar inte bry mig om bilden heller, tog den första bästa liksom. Tagen igår i det underbara vädret iallafall!


mitt brännmärke..


Hahah, herregud. Vem är bäääst?!

Jag cyklade till affären och köpte Hänt Extra! Så nu ska jag lägga mig i sängen och läsa den! ;)
/ moa

14 april!

Hejhej!
Kom hem från skolan vid typ tjugo över 4, sen har jag bara ätit lite sallad och kollat på tv! Skolan idag va rätt bra, på slöjden började jag med ett par typ mys-tofflor, eller iallafall något liknande, som det ska stå "TH" på ;) Sen efter det va det rast i en timme, och lite andra lektioner, sen kollade vi på någon film på slutet, den va väl okej!


Två bilder från idag!

Nu ska jag ner och kolla lite på tv! Bloggar senare.
Pussss ♥ / moa

jag + en plattång = katastrof!

Haha, alltid när jag ska platta håret så lyckas jag alltid bränna mig på 300 ställen! Jag har både satt mig på den, bränt armar och ben, och nyss brände jag handleden, precis på blodådern, fyfan va ont det gjorde, nu har jag ett långt brännmärke där! :o Men om man är jag, så lyckas man med sånt..

Imorgon är en ganska skön dag, men går länge, så jag bloggar när jag kommer hem!

En död Moa, med ont i handen.... :(

Nu: sängen!
Godnatt! / moa


hihi en mysig kissemisse!


Hahah, han posar ju!



Kom nyss hem från skolan, och har ätit en macka och så. Sitter och kollar på katten i hatten med min lillasyster nu.. Haha ;)
Snart ska jag nog duscha om det finns varmvatten! Sen fyller ju pappa år idag, grattis! ♥

/ moa

Ich liebe die Sonne!

Tjenare! Igår somnade jag runt ett och iförrgår runt två. Så jag va hur trött som helst imorse! Så jag orkade inte ens gå upp.. ´
Jag va nyss ute. Hur fint väder som helst! Jag tog några pics också. ;)

Den här bilden är tagen 24 februari 2010



Och den här idag



För två månader sen va det så mycket snö! Det känns som att det va så mycket igår, tiden går så jäkla fort.
Men det är ju ändå bra! ;)

 

Tights - H&M
Vitt linne (under) - Bik Bok
Rosa linne/t-shirt - Gina Tricot
Kofta - Gina Tricot
Skor - Stadium
Tokio Hotel armband - Rockzone
Någon ring jag fått av någon.

Som sagt så ska vi på möte vid fem idag. Jag lär bli tvingad dit.
Men nu tänkte jag göra nått att äta, sen plugga mer tyska.

Ha en fin dag allihopa!
/ matilda

Godnatt!

Ja, jag tänkte också slänga in ett litet godnatt inlägg! ;) Haha, nej men jag sitter i sängen och pluggar tysla och dricker te. Jag hoppas jag får sova mer inatt än förra natten iallafall. Somnade vid 2 igår.. Så jag är sjukt trött! Men jag tänker klara mitt tyska prov.



Tagen nyss. Ja, lite lagom stor kopp kanske, men jag gillart!
Nu tänkte jag ta bort sminket så jag inte glömmer det sen.
Godnatt! ♥

/ matilda

jag kommer inte på någon rubrik..

Jag har precis ätit lite! Och ska snart ta bort sminket och det. Imorgon är det den segaste dagen på veckan! Men jag överlever nog, hoppas jag.


Två dåliga bilder från idag!

Godnatt!
/ moa


nudlar..

Heheh, det är jag bäst på att göra! Nämen jag gjorde det nyss bara för att äta någonting medan mamma och pappa åkte in till stan och skulle göra någonting. Så jag är hemma och passar Emma och hennes kompis så dom inte gör något dumt ;)
Skolan idag va väl okej, inget särskilt sådär.. Fick sluta tjugo i 3!


Jag ser drogad ut. Och mitt smink har typ gått bort och kladdat ut sig, men ja..

Förresten, jag blir så jävla glad när det är härligt väder ute! Det har vart sol hela dagen typ! Och eftersom det va det, så skulle jag ta min tunnare jacka för att slippa den stora, men när jag väl ska ta på mig den så upptäcker jag att en liten skit till katt har kissat på den för att den har ramlat ner på golvet, hahah :(

Puuuss! / moa

EXAKT..

Tjenare! Kom hem från skolan för ett tag sen, det av en lugn dag. Vi hade ingen lärare till SOn, så vi fick sitta i spåret eller nått. Det va skönt! Annars va det bara planering, fast vi snackade om nått annat typ. Sen tyska, SO (som vi inte hade) och sen va det lunch sen slöjd!
När jag kom hem så åkte min bror och köpte fika, så nu sitter jag här och dricker cola och äter choklad. Jag som ska sluta med det, men ja..
Ikväll måste jag plugga tyska som fan! Har prov imorgon och kan inte alls mycket. Plus att vid fem imorgon så ska vi ha möte med rektorn och allt igen. Jag vill inte!

Men nu ska jag ta och dricka lite cola och plugga tyska!



Haha, soya ser typ.. kåt ut! Medans jag ser allmänt cp ut.

Men ha det bäst allihopa! ♥
/ matilda

sovasovasooova

Yes, det är vad jag ska göra snart! Om jag ska orka upp imorgon så får jag gå och lägga mig tidigt..
Har precis fixat mig för sängen och bytit om, laddat mobilen, tagit fram kläder och druckit cappuccino, heheh ;)
Imorgon är det skola somsagt och jag slutar fem i 3! Måndagar är rätt sega, men ja, det blir väl kul och träffa alla igen!

Vårfeeeeeelings idag!

Nu ska jag lägga mig i sängen! Bloggar imorgon när jag kommer hem från skolan, typ halv 4.
/ mooooa

MAMMUT!


Jag va ute och tog lite luft, med en gay i mobilen, fortfarande, heheh
Du är såååå dum, din lilla korv :)
/ moa

Vi är coola..

Ja, rubriken säger allt! Jag och Moa är coola. Eller nej, coolast!
Men just nu sitter jag här och snackar med moa i telefonen. Vi har kul! Riktigt kul ;)
Vi har bestämmt att hon ska bo hos mig i minst två veckor i sommar och sen jag hos henne! Mamma har gått med på det, så nu hänger allt på Moas lilla mamma!
JAG KOMMER VA SÅ JÄVLA LYCKLIG!
2 månader tills sommarlovet. Jag vill ha det nu!

Men vi kommer nog träffas någon helg lite då och då, eftersom vi åker till strupö. Då hoppar jag bara på bussen till kalmar istället!



Sexigt värre..
Jag älskar dig min lilla svampbob

/ bläckvard gåsberg

Godmorgon!

Ja, godmorgon alla glada människor där ute!
Igår kunde jag inte blogga, hade ingen dator. Men jag städade lite igår, sen vid typ 9 (?) kom Nille, vi kollade på film och så, sen vid typ halv 12 eller 12 så gick han hem. Nej, jag är inte så duktig på att komma ihåg tider..

Skola imorgon, helvete. Jag orkar verkligen inte! Jag vill ha sommarlov, så sjukt skönt!
Menmen..
Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, tror jag blir hemma idag, orkar inte göra nått. Just nu känner jag mig trött och tjurig.
Men nu ska jag ta och äta frukost! Ha det bra.



Ååh, 4 mars. Spola tillbaka tiden nu!
Jag vill känna den där känslan igen. Hela tiden. Det va underbart!
Och jag vill ha Moa här hos mig hela tiden!
Jag vill va lycklig och med Moa hos mig är jag världens lyckligaste unge! Man släpper allt och bara är sig själv.
Jag älskar dig allra bästavään ♥

/ matilda

ohnooo :(

Snart är det skola igen.. BAJS. Det är det enda jag säger för det. Aja.
Nu ska vi inte tänka på det tycker jag! Det är ju snart sommarlov (snart va väl lite att ta i, men ja..) Och i sommar ska jag ha kul har jag bestämt! Ska va med dom jag älskar mest och bara ha kul. Hihihi, jag längtar redan, så härligt..! Aja, där drömde vi bort oss lite va..
Ikväll har jag typ suttit framför tvn halva kvällen och vart lite social med min kära familj.

HHAHAHAHAHHAHA, herregud! Vad tycker ni om minitoffsarna jag satte i pappas hår? :)

Nu ska jag ta bort sminket och alltihop man har i ansiktet.. Sen ska jag soooova! 
godnatt ♥
/ moa


hemma nu!

Tjena! Kom hem för ett tag sen, men Moa åkte hem nyss! Vi åkte typ vid klockan 10 till modehuset, sen åt/fikade vi lite på ikea! ;)
Här kommer lite bilder från idag!


hurfan står jag då..


jag: KOLLA MOAAA! COLA...
moab: omg, jag måste smaka lite, det borde väl inte va någons..
jag: hehheheh kanske inte..
moab(efter en stund): *tar en klunk och ställer tillbaka den lite diskret*
moab och moa: ASG!
efter en stund kom en kille och hämtade sin cola..

köpte nått grejs till håret, toffsar, och en ljusrosa tröja från GinaT!


Såja!
/ moa


busigt

Jag sitter här och gör bubblor i colan.. Roligt liv man har! Hahahaha..
Pratade nyss med Moa, och vi åker till modehuset och det imorgon! Det tog ett tag att övertala henne att komma till mig kvart i 10.. ;) Men ja, det blir nog mysigt!
Snart ska jag nog ta en snabbdusch/fixa mig för sängen, sen måste jag nog sova om jag ska orka upp imorgon!

En till bild från idag.. när jag satt ute och gungade i min ensamhet, haha. ;)

Bloggar imorgon innan jag åker, om jag hinner!
/ moa

intressant konversation..


Mycket intressant... Heheheh, nä. Men vi är ju lite som vi är! Det är det som är det bra med oss, hihi♥
/ moa

bilder ;)

Ja, gick ut en snabbis och tog lite luft! Fast solen gömde sig precis när jag gick ut :(
Men ja, här är lite bilder!

hihi, en söt kisse!


bara för att jag älskar mina skor..

loveloveloveee (haha, ja en knapp är borta..)

Ja, där va lite bilder.
/ moa

fredaaag!

Heeej!
Just nu mår jag väl sådär.. Jag har iallafall orkar klä på mig och sminkat mig lite! Får se hur det är senare.
Har lust och gå ut och en stund.. Kanske gör det snart ;) Det är ju ganska fint väder iallafall!

HEHEHEHE.. Jag försökte städa lite förrut, men nej, det gick inte så jättebra..

Puuusss!
/ moa


Sexigt värre..

Nu när jag ändå har så tråkigt så kan jag slänga upp några vackra bilder från när Linnea va här!

Några fler bilder från när vi firade Georg i måndags.





En döende matildiis..







Sjukt hett..

Några bilder från i tisdags när vi grillade på en sten mitt ute i ingenstans!





Cola gillas!



Haha, Linnea blev rökförgiftad :(





Hahaha, brödet va varmt! Det ser kul ut :)





Ja, det får räcka! Det kanske ploppar upp nån bild någon annan gång ;)

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen. Ha en jävligt bra dag nu förfan..!
/ matilda

9 April 2010

Godmorgon! Igår gick jag ut med Oskar och Wille, vi gick till dagis och träffade några där. Det va sjukt kallt! Men vid 9 gick vi hem för det va så kallt.
Idag är det fredag. Skola snart igen.. Jag orkar inte! Men ja.
Bilder från när Linnea va här kanske kommer senare idag om jag hinner och orkar.

Nu ska jag gå och duscha eller nått. Ett tråkigt inlägg får ni stå ut med den här gången..
Ha det bra! / matildabeee

lite lagom fint sådär

Tjena!
Har mått lite bättre nu under dagen, men nu känns det som det är påväg tillbaka igen, illamåendet och huvudvärken, fan! Jag orkar inte va sjuk, speciellt inte på ett lov! Och jag har sån lust att åka till stan och shoppa imorgon.. Men det beror helt på om jag orkar och så!

HAHA! Druckit juice är vad jag har gjort idag vetni..  (hemsk bild!!)

Men nu ska jag gå ner och kolla på tv..
Hoppas ni mår bättre än mig körvs :)

/ moa


Jag lever!

Ja, jag vill bara meddela att jag lever. Men Linnea har ju vart här så jag har inte haft lust att blogga.. Men vi hade kul! Vi har gjort mycket.
Igår så åkte vi in till stan vid 4. Åt, sen bowlade vi! Det va länge sen, så det va kul. Sen när vi gick upp från bowlingen så skulle vi kolla busstider hem, men precis då kom en buss! Sån jäkla tur! ;)
Idag åkte hon hem :( Vid 4, jag saknar henne redan..

Nyss va jag uppe hos kaninerna och matade dom, sen skulle jag kolla om Jolly hade fått sina små bebisar, det hade hon! Men jag kollade inte hur många dom va och så, jag tyckte det va bäst att dom fick vara ifred. Men så grymt kul, 3e gången nu! Inte bara för henne, men ja!

Nu ska jag gå ner och duka sen äta, nu får ha det bäst!
/ matiilda




Söta Jolly :')

fyfan

Åh, jag har inte sovit gott inatt kan jag säga. Gick och la mig 12 för att jag mådde så illa och ont i huvudet.. Sen har jag vart vaken i nästan 4 timmar inatt och frysit ihjäl, hade även feber. Usch säger jag bara! Är supertrött just nu också..
Gick upp och åt lite ungefär vid 12, sen kollade jag lite på tv och så..
NU LAGGAR MIN DATA SÖNDER SNART, SÅ JAG TÄNKER INTE SKRIVA MER...

Bild tagen för några dagar sen!

Ha det bra!
/ moa

min data är tillbaka! ;)

Ja, nu har jag äntligen fått tillbaka min data! Åkte in vid halv 6 och hämtade den! Kollade även runt lite i stan och så, hittade en svart tröja med typ nitar på och stora svarta örhängen och ett ljusrosa nitarmband! ;)
Men iaf... Mår inte så bra just nu, har ont i magen/ mår illa, och lite ont i huvet.. Vet inte riktigt vad det beror på, men hoppas att det går över snart iaf!

Både armbandet och örhängena är från ur&penn!

Hehehe.. cpfingrar?

Puss!
/ moa

moab är en bajsig snigel!

Hejhejheej!
Snackade i tele med Mooooooa nyss! Och vi hade ju lite lagom kul på google translate.. Hehe, vi säger inte mer än så.
Idag har jag vart i stan en lite stund, skulle köpa en ny dataladdare, men dom dummisarna gav oss fel, så nu kan jag ändå inte sitta vid min data, så typiskt dom. Men nu får vi iaf en laddare som skulle kostat 800 för 500 kr, så det är ändå bra! Åker väl och hämtar den någondag snart!
Moab och jag bestämde (hehe, kaanske) skulle va en stund imorgon! Om jag inte skulle åka till Emmaboda, men tror inte det blir av, eftersom mamma och pappa har rätt mycket som behöver göras i farfars hus.. Men ah!

Hehehe, hot pics på Moa och mig!

Och till Matilda och Linnea: JAG SAKNAR ER, OCH JAG ÖNSKAR ATT JAG KUNDE VA HOS ER NU MINA GAYAR :( älskar er!

Nu ska jag kolla på tv en stund innan maten!
Ha det bäst ♥
/ moa

LINNEA UND MATILDA!

Tjenare! Jag sitter här i källaren med fint besök. En liten Linnea..
Vi har firat Georg i efterskott idag också! Det va trevligt, mycket trevligt! 
Ni får några heta bilder från det nu!



Sjukt mycket sex..



















Såja, väldigt heta bilder asså! Mer kommer nog senare.
Puussss!
/ matildaaaaaaa

måndag!

Heeeejsan!
Idag har varit en skitslapp dag.. Jag sov till tio över 12, sen åt jag och kollade lite på tv! Sen har jag bara lyssnat på musik och duschat, inte gjort alls mycket! Astråkigt :( Men ja.. Det är faktiskt påsklov.
Shit, klockan är liksom redan 6!
Sen ska jag typ städa lite på mitt rum och måla naglarna och sånt! Och om Moa kan så kommer hon kanske lite senare!
Aja, ha det bra!
/ moa

WIPEOUT NÄSTA!


Så skulle Ida sett ut så om hon va med i Wipeout!

Heheheh, fin bild jag gjort...
/ moa

tråkiga dag

Sitter och lyssnar på Strange nu! Den är så underbaaaart fin.
Ringde Moaköörv förrut, den ungjävlen skulle ringa upp mig, men gjorde hon det? NEEEJ, jävla biatch :o haha.
Och jag är typ arg just nu, på mig själv, och besviken typ för att jag inte klarar ett skit. Det är iallafall så det känns.

Nu ska jag kolla på tv om det finns något kul! Det brukar ju börja något klockan 8, eller..?



Pusss!
/ moa

Långpromenad!

Tjena! Jag kom hem från en långpromenad nyss. Eller enligt mig är en timme en långpromenad.. Haha, men jag känner mig sjukt duktig iallafall! Det händer ju inte ofta, men med kameran och Moa i telefonen halva vägen så går allt skit bra. Solen lyser och det är varmt som fan! Så härligt.
V å r k ä n s l o r ! ♥

Förresten så hängde jag inte med in till stan, orkade inte! Men jag känner mig 100gånger så duktigare nu ;)
Ni kan få några slumpvalda bilder.





Haha, het..






Ja, jag orkar inte lägga in fler :o Men det kanske kommer senare någon gång!
Nu känner jag för att springa eller nått! Men jag kanske tar och går till kaninerna ett tag.
Hörs kanske senare.
/ matilda

4 april

God morgon!
Har precis ätit frukost och kollat lite på tv och gör fortfarande. Mamma och pappa åkte till farfars hus och fixade lite.. Orkade inte följa med..

Kanske ringer Moa sen ifall hon vill hitta på någonting!
För jag har verkligen ingenting annat för mig..
Och mina inlägg blir världens tråkigaste utan bilder :( Men jag har inga på denna datan, och jag orkar inte fixa, haha..
Hörs senare om jag får tid!

Pusss!
/ moa


God morgon!

Ja, godmorgon allihopa!
Jag sitter här och kollar ut och längtar efter sommaren. Sommar lov, så jävla härligt! Vid tre idag skulle vi åka någon stans på någon träff. Med massa bilar asså. Kommer inte ihåg va det hette. Men det visar sig! Kamera hänger nog med också, så bilder får ni senare.
Men nu måste jag göra mig iordning sen städa lite.



Slänger in en sjuuuukt het bild som är tagen i veckan. Omg säger jag bara! Orange tröja och toffs mitt på huvudet ska va det nya modet tycker jag.. Haha!
Men puss förfan.
/ matildiis

påååsk!

Ja, det är det väl nu? Haha, nejmen idag har jag inte gjort så mycket! Tagit det lugnt och åkte en snabbis till Nybro och så.. Sen ska vi väl bara äta något gott och så.
Jag sitter just nu och äter nått äckligt påskskum, fyfan va äckligt det va.. haha
Ajaaa, min data funkar inte fortfarande -.-

MATILDA OCH JAG HAR KUL ... :)
Förresten så va det matilda som printade den där heta bilden, hon är bara för bäst asså! Jag älskar henne mest av allt. Så alla vet liksom!
(DET DÄR LA MATILDA TILL....)
(DET VA FAN DU MOA, SÅ KÄFTEN NU VA....)

Ha det bra! ♥
/ moaaa

Glad Påsk!

Tjatja!
Glad Påsk förfan! För det är väll påsk idag? Haha.. Men ja, det borde det va. Vid halv 6 ikväll ska vi åka till mormor och morfar, så innan det måste jag platta håret, sminka mig och så.
Imorgon måste jag städa! Jag tror inte Linnea vill komma in i mitt rum just nu ;) Sen måste vi fixa dörren in till Thomas rum för vi ska sova nere i källaren och hans radio startar jätte tidigt på högsta volym! Det gillas inte. Men det blir bättre med dörr också, så slipper vi se han så mycket! Haha.

Moa har lite problem med datorerna där hemma tror jag. Men vi får väll se om hon kan blogga lite senare!
Men nu ska jag ta och börja göra mig i ordning så vi slipper slåss om toan sen. ;)

Ha en bra påsk nu!
/ maaatildaa



Erkänn att Linnea ritar fint också!? Så sjuuukt lika..

HELVETE

Jag har lyckats förstöra min dataladdare på något jävligt konstigt sätt! FAAAN. Aja, så går det om man heter Moa Strömberg och inte tänker sig för, hahaha... Jag sitter just nu vid mammas och pappas data nere.. Får se hur och när vi fixar min.. Nu vet ni det iallafall!
Och förresten! Såg att Matilda hade lagt ut en video, OMG! HAHAHA, det där är såååå Matilda och Moa-humor på hög nivå! Saknar dig skitunge :(

HAHAHAH, när jag ändå va på denna datan så passade jag på att kolla på gamla bilder! Det är på mallorca iallafall. Bilden är hur ful som helst, men jag saknar det. Det va september 2008, tror jag.. Eller det står väl på bilden? HAHAH.

Ha det bra! Pusss
/ moa

Moa, Moa & Matilda!

HAHAHAHAHA, just nu sitter jag här och dör.
Jag kollade på lite filmer från när Moa och Moa va här! Vi är så sjukt tråkiga egentligen.. Men kul har vi iallafall!
Här är en av dom, lyssna i slutet!
" Vad gör moab..? "
" Hon plockar hårstrån på sina fötter :) "
HAHAHA.. Asså min humor är sämst, men ja!

Ni kommer bli snurriga och kommer vrida huvudet av er, men det är det värt ;)



OMG säger jag bara!
Våra rätta jag liksom.
/ matildiiiis

DIE SONNE SCHEINT!

Tjeeena! Solen skiner och det är lagom varmt ute. Snön håller på att smälta nu också! Så bra.
Jag är arg på allt och alla just nu. Jag ve inte varför.. Jag borde va glad, Linnea kommer ju snart och så. Men vafan.. Jag funderar på att lägga mig i sängen och sova ett tag eller nått.
Jo, jag saknar Tokio Hotel så sjukt mycket. Man kanske inte kan sakna ett band liksom.. Men det känns så! Den känslan jag hade är obeskrivlig! Jag vill bara ha mer. Jag vill tillbaka, spola tillbaka tiden! Jag vill se Tokio Hotel öga mot öga. Jag vill se dom stå framför mig, kolla på mig, i ögonen. Jag vill ge allihopa en kram och bara försöka förklara hur jävla stolt jag är över dom, hur mycket jag älskar dom och hur mycket dom betyder.
När jag tänker tanken på att det kommer aldirg hända känner jag mig helt tom.. Jag vill verkligen. Jag hoppas verkligen. Men jag är stolt att jag just älskar det bandet så sjukt mycket!
Tokio Hotel är allt.



Imorgon ska vi till mormor och morfar och äta påskmat eller vad man säger. Jag är grymt sugen på cola också!
Men jag måste sluta dricka det!
Jag orkar inte skriva mer. Mina fingrar säger ifrån liksom!
Men vi kanske hörs senare.
/ matilda


1a April!

Hejhejhej! Jag va i skolan idag vill jag bara meddela.
Jag är stolt. Första torsdagen på JÄTTE länge! Men vi gjorde inte så mycket idag, det va mest film. Eller iallafall på engelskan, svenskan och tyskan. Tekniken skulle vi tydligen gå tipspromenad, men jag gick inte och enligt alla andra så va det inget (?) men enligt endel så va det massa frågor.. Men ajaa. Sen skulle vi ut och leta efter ägg som det stog nummer på, så va det lottogrej sen. Så vann man godis och så!
Förresten så är det bokat och klar. Linnea ska komma på Måndag och åka hem på Torsdag! Riktigt härligt säger jag bara. Då ska vi som sagt fira Georg och planera lite. Det är våran plan! Kanske åkta till stan också.. Vem vet ? ;)

Men nu ska jag ta och ta bort sminket och så, så slipper jag göra det sen!
Ha det bra. Hörs imorgon tror jag väll!
/ maaatiildaaa



Haha, kollade runt på lite bilder. Hittade en sjukt het bild som Moa tog på mig och soya, men det ser ju ut som hon hatar mig lite smått där asså.. Vafan är det med mitt hår? Jaja, den är ju het.


påsklov nu!

YES! Men jag vet inte vad jag ska hitta på...

Just nu!

Snart ska jag nog ut i den härliga vädret, det är jätteskönt verkligen.
puuss sålänge!
/ Moa

RSS 2.0