inte länge kvar!

Tjena!
Nej, nu är det inte länge kvar! Bara några dagar kvar! Jag ska se Tokio Hotel. Med mina allra bästavänner dessutom! Åh jag är så lycklig!♥

Jaja.. Nu sitter jag här med lite godis framför mig och lyssnar på musik. Imorgon är det skola! Fyfan, jag orkar verkligen inte.. Hatar att komma tillbaka till skolan när det har varit lov! Det är så segt.. Men jag går ju bara 2 dagar i skolan, för på onsdag åker ju Moa och jag till Matilda! Så det är rätt skönt iallafall..
Imorgon ska jag också till optikern vid halv 9 eller halv tio, jag kommer inte ihåg riktigt. Så jag åker inte till skolan innan.
Förresten så funkade inte mitt internet igår, därför jag inte bloggade.
/ moa


VIKTIGT FÖR ER TH-FANS!

Nu är det så här att på Tokio Hotel konserterna i Stockhom och Göteborg så har vi svenskafans bestämmt att vi ska sjung " By your side " en av Tokio Hotel's finaste låtar, när killarna har gått av scenen. Men det är ännu oklart hur vi ska få igång det. Förhoppningsvis hinner vi komma överens om något sorts tecken (som ett stort lakan i en färg) och sen få igång hela publiken!
För att nu lyckas med det så måste ALLA TH-fans sprida runt det här överallt och även i köerna.

Vi ska även klappa/Stampa i takt och peka mot Bill under Hey Du/Hey You.
Och kasta gula och blå ballonger under Forever Now/Für Immer Jetzt.
SÅ KOM IGEN NU! SPRID RUNT DET HÄR!


Vi tycker det här låter som en bra idé!
/ matilda och moa! ♥

söndag

Tjena.
Nu va det ett tag sen jag bloggade.. Eller ja, typ två dagar kanske, men iallafall! Iförr går så va Nille och Oskar hos mig till typ tio i två tror jag, på natten asså och igår va bara Nille här till typ halv 12 eller nåt. Vi gjorde det vanliga, kollade på film och drack cola och så.

Men idag vet jag inte vad jag ska göra, jag tror jag bara tänker sitta hemma och inte göra ett skit, nej men jag vet inte..
Såna där Converse moa kanske ska köpa ska jag köpa till sommaren kom jag och mamma överrens om när vi va på stan i Torsdags. Så sjukt fina!


JAG VILL HA ONSDAG!
Då kommer Moa och Moa! Sen på torsdag så möter vi upp Linnea i Stockholm sen blir det Tokio Hotel! Så underbart.

Förresten så är det skola imorgon, jag orkar verkligen inte! Menmen.. 
Ni får ha det bra!
Puss
/ matilda


naw!

Kolla så söt min lille kissemisse är! Han är inte så gammal, han är född lite innan jul tror jag att det var.




Zingo heter den, för er som vill veta. ♥
/ moa

jag vill ha!

GAAAAAH! Ljusrosa Converse är så sjukt snyggt! Jag vill verkligen ha dehär! Men samtidigt vill jag ha ett par vanliga vita, och massa andra färger.. Ett par med nitar på hade också vart coolt, men jag vet inte vart dom finns att köpa.. Nån som vet?!
Men om jag köper ett par så blir det dessa, eller ett par vita!

Ge mig!

Nu går jag snart och lägger mig, är ganska trött..
Så, godnatt! ♥
/ moa

fredag!

Nu är det fredag! Inte länge kvar av sporlovet, haha jag har inte gjort ett skit! Bara lagit det lugnt och så. Men iallafall, idag va jag på det där jävla leklandet, ångrar att jag följde med, bara en massa små jobbiga ungar som skrek och kastade bollar.. Haha, men aja.
Efter det så åt vi och sen åkte vi hem.. Nu är det bara jag, mamma och pappa hemma. Sanna är i Stockholm, och Emma sover hos Maja! Ganska skönt faktiskt.

Åh, jag känner mig så stressad på något sätt. Jag måste köpa ett par nya skor innan onsdag då jag åker till Matilda, troligen Converse om mamma vill betala och har pengar och så. Sen måste jag hinna fixa min nya mobil, och sen packa, och fixa kläder till konserten! Visst, det är några dagar kvar, men det är ju bara 2 dagar kvar på sportlovet, sen är det skola igen! Men det löser sig nog.. Hoppas jag, haha.

Här kommer en bild som jag tog alldeles nyss!



Haha, själv tycker jag att tröjan passar rätt bra till mig!
/ moa

JAG ÄR SÅ SMAAAAAAART!



Asså jag är bara tvungen att berätta det här för er!
Förresten så är bilden het.

Men jag på värsta smarta idén. Ni har ju hört " redbull ger diiig viiiiiingar! " så om jag dricker tillräckligt mycket redbull så får jag vingar, så då kan jag flyga hem till Moa varje dag!
Haha, moa köper redbull åt mig sen skickar hon dom på posten, så slipper jag betala också!

Ja, moa och jag kan i nte vara seriösa! MEN JAG TYCKER DET KAN HÄNDA IALLAFALL, asså inte att jag dör, men jag kan få vingar iallafall ;)

/ BLÄCKVARD GÅSBERG!
ja, lilla matilda asså :)

här gillar vi krull!

Ja, Jag tänkte va lika modig som moa och lägga ut en bild på mitt vackra krull som jag tror att ingen har sätt. För jag går ALDRIG ut i det! :o



Haha fyfan :(
Jag föredrar platt, lätt. Men alla vill ju ha det som inte har, så ja..

Nu färgad också! Det syns inte så mycket på bilderna kanske, men det är inte så stor skillnad, bara lite mörkare. Men det va ju de jag ville ha så jag är faktiskt ganska nöjd!


Mamma väckte mig vid 10 typ, för att hon skulle hinna färga mitt hår. Hon åkte till globen för ungefär en timme sen kanske, hon och moster ska se Björn Skifs! Haha. Ja, är man tant så är man :)
Idag så vet jag fan inte vad jag ska göra. Får väl hitta på nått, eller bara sitta hemma.

Men ja, nu får ha de bra!
/ matildaaaaa


skillnad

Egentligen har ju jag jätte lockigt/ krulligt hår och så, men för det mesta så plattar jag det nu för tiden.
Här är en bild med skillnaden! Själv tycker jag mest om när det är plattat, annars är det så stort och så.




Inte så bra bild, men jag orkade faktiskt inte fixa någon bättre.
Aja, snart ska jag väl sova, imorgon kanske jag följer med mamma och Emma till Leo's lekland. YEY! Nej jag skojar, ska bara kolla.. Har ju inget bättre för mig ändå skulle jag inte tro.
Godnatt sötnosar, snart iallafall. ♥
/ moa


torsdag

Tjenare allihoppa!
Idag så har jag städat, vart på Tuna Park och shoppat ;) Sen hem, bytte om, stack ut till oskar, sen hem till Crille och där va Nille också.
Haha, crille sprutade vatten på mig :(
Men det va kul iallafall!

Förresten så köpte jag hårfärg också, så imorgon får mamma färga mitt hår, det blir typ brunt får jag väl hoppas.
Men jag köpte ett par jeans, en typ t-shirt, en tjocktröja, ganska tråkig med iallafall och örhängen, ett armband, den där nya mascaran med vibration. Ööh, joo! Ett par nya Converse igen! Hade ju ett par svarta förut sen köpte jag ett par vita. Men dom är bruna nu.. Haha. Så det blev ett par svarta igen. Dom är så sjukt sköna asså!

Ni kanske får se imorgon vad jag har köpt. Så får ni se hårfärgen också! ;)


Nu ska jag ta och lägga mig i sängen och glo på film eller nått.
Puss!
/ Matilda

jag är tråkig

Haha, ja det känner jag verkligen. Jag har inte gjort något idag heller... Bara dampat på mitt dumma internet som inte vill funka. Sjukt tråkigt. Jag vill hitta på något! Typ ut i snön, haha.



En cambild från förrut.
Förresten, någon som vet en bra film? ♥
/ moa


bilder

Jag tänkte bara lägga in några bilder som jag tog förrut.







Höhö, alltid lika seriös. :)

Kanske bloggar senare!
/ moa



städat

Ja, idag har jag städat! Det händer ju inte allt för ofta enligt mamma och pappa. Mamma blev helt chockad när hon såg att jag va påväg med dammsugaren uppför trappen, haha.
Men iallafall så har jag inte gjort så mycket idag, jo städat och det, men annars har jag bara suttit vid min otroligt sega data! Ska nog försöka hitta på något roligare ikväll..
Bloggar snart med ett par bilder som jag tog förrut, ska bara föra över dom.

Kram! ♥ / moooa


jag är så sjukt duktig ibland!

Hejhejhejhejhej!
Just nu sitter jag här och dricker kaffe. Jag har nyss damsugit och nu ska jag lägga alla mina kläder i tvätter och slänga allt skit jag har.
Jag känner mig ovanligt duktig nu asså, för det här händer inte ofta! Haha.

Asså jag har lite smått panik, jag vet fan inte vad jag ska ha på mig på Tokio Hotels konsert.. Jo, byxor vet jag nog, men inte tröja. Men jag lär väll få med mamma till stan idag, för idag får jag pengar hoppas jag!
Ge mig 4e mars nu. Jag längtar som fan! Det här kommer vara det bästa i hela mitt liv. Ååh, fyfan va kul! Speciellt att åka med sina allra bästavänner också.

Men nu ska jag fortsätta städa och sen ska jag nog snacka med mammsiii.

Ha det bäst!
/ Matildiiis.

onsdag

Tjeena!
Kom hem för en stund sen.. Vid halv ett ungefär så åkte ju Moa och jag till stan, Stephanie kunde inte följa med så det blev bara hon och jag. Jag köpte en rosa tröja, en svart tröja med spets där uppe, ska troligen ha den på konserten, men jag vet inte riktigt än. Jag köpte också en mascara, nagelgrejs, ett par örhängen. Ja, tror det va allt iallafall! Orkar inte visa, ni är nog inte så intresserade iallafall, haha!

Men aa, nu ska jag nog ner och äta något! Sen vet jag inte vad jag hittar på, kanske ska kolla på någon film med mamma och pappa, eller så blir det datan.
/ moa

24 februari

Tjatja!
Jag kom nyss in från en ganska kort promenad med vovven. Det är sjukt fint väder ute asså! Lagom kallt och så.

Förrästen så älskar jag att vara själv hemma, ifall ni ville veta då. ;) Det är så härligt på nåt sett, typ lyssna på musik så hela huset hoppar, haha! Nej men nästan i alla fall. Laga mat, dricka kaffe, gå ut till kaninerna, gosa med alla underbara djur, tända eld i kaminen och jaa, det är så härligt!
Men igår så blev det ju inte så som jag hade tänk.. Men idag så KANSKE jag åker till stan, eller imorrn. Jag vet inte riktigt, men städa i källaren får min bror göra för det är hans grejor :o
Men mitt rum måste jag ta och städa. Kanske inte idag, men snart!

Men det kanske blir så att jag sticker till Wille idag också. Vi får se..


Ni kan få några bilder från promenaden!



Haha, en trött Salsa!





ja, jag tog inte så många. Men nu ska jag lägga in mer ved i kaminen och kanske fixa iordning mig om jag orkar ;)

Pusss!
/ matildaaa.


stan

Hejsan!
Jag kom nyss hem från Ljungbyholm, har tagit spruta. Fan va rädd jag blev när hon tog fram sprutan, den va ju jättetjock! :o Det såg ut som det.. Haha. Nu är det gjort iallafall! Bara två sprutor kvar.. Usch.
Snart kommer Moa till mig, vi tar bussen till stan vid 12.35, så hon är väl här snart.
Nu ska jag platta klart mitt hår.



Har inte orkat ta kort med min kamera än! Soooorry

Puuuss! ♥ / moa

ja, exakt!

Nämen tjenare!

Idag så har jag haft kul, bara så ni vet.
Vid typ 4 (?) så stack jag till Wille och Jacob, vi kollade på nån film, kommer inte ihåg va den hette, jag och Wille hade kuddkrig ;). Sen satt vi och snackade typ och hade de trevligt! Sen gick vi till konsum och köpte pizza och drack kaffe, haha! Det va härligt.
Sen efter ett tag stack vi ut och träffade oskar, gick till kiosken köpte cola och lite så, sen gick vi in igen och skulle kolla på en skräckfilm och dricka kaffe, men filmen va sämst så vi sket i det så vi satt och snackade och drack cola och kaffe istället.

Sen stack vi ut och lekte på isen och sen kom min bror och hämtade mig!
Ja, det va väl det. Men min mage dog, så mycket skrattade jag! Wille är så jävla skön, fyfan asså.
Förrästen så har jag blivit kär i en av deras kattungar, ska fan köpa den :) kanske i alla fall..

Men ja, hoppas ni har haft lika kul som jag då ;)

/ Matiiiilda. ♥



slängen in en ganska gammal och het bild!


jag suger på att komma på en rubrik :)

Hejhej!
Nä, idag har jag inte gjort någonting alls, så grymt tråkigt! Imorgon ska iallafall jag, Moa och Stephanie till stan en stund. Behöver köpa någonting att ha på mig på konserten! Shit, snart är det dags. Häääärligt mina vänner, fattar ni det?
Förresten, bläddrade igenom bilderna från Turkland i somras och hittade denna perfekta bilden!



Det kom en våg, okej?! Därför det sexiga ansiktsuttrycket! ;) Haha!
Nu ska jag ner och äta!
Puss! ♥
/ moa

trååk!

Ja, hej och hå!

Idag har jag ingen aning om vad jag ska hitta på! Kanske ringer någon rolig människa som vill göra något.. ;)
Imorgon ska Sanna och jag ta spruta! Shit vilken mardröm jag hade inatt bara för det! Drömde att det va en stor, lång och tjock spruta som gick igenom hela min arm... Haha, fan dig Moa. Det va du som skrämde upp mig från början!
Jag orkar inte ta en ny bild, för jag sitter här med krullhår och helt ofixad. Men ni kan få se en gammal bild från typ förra veckan eller något.
Såklart är jag inte seriös! Det kan jag aldrig vara, hehe.




Kanske bloggar senare, det beror på om mitt internet vill som jag vill! ;)
/ mooooa ♥

Godmorgon!

Godmorgon allihoppa!
Jag vaknade nyss, är sjukt trött. Men idag måsta jag städa. Moa och Moa kommer ju nästa vecka och källaren är full med skit..
Sen så tänkte jag få med någon till stan idag, eller så åker jag med mamma. Min mascara är slut och jag måste köpa örhängen, har ju tagit fler hål, själv också och jag har inga örhängen! Smart Matilda!

Men nu ska jag nog ta och äta frukost eller aa, lunch kanske?

Men ha de bra snyggingar ;)

/ Matilda

gooodnatt!

Kom ut från duschen för ett tag sen, jag behövde verkligen duscha, kan jag säga till alla er som ville veta det! 
Nu ska jag iallafall sova.. För om jag sitter kvar vi datan nu så blir inte mamma och pappa glada, heheh.. Och jag är faktiskt ganska trött iallafall!

Aja, godnatt alla!
/ Moa


Öööh, typ trött

Nämen hellu alla coola!

Jag sitter här och skrattar för mig själv.. Haha, jag är så sär. Jag är övertrött.. Och jag har suttit och lyssnat på Strange jättejättelänge nu. Höhö..

Och måste faktiskt säga att saknar Matilda något sjukt mycket! :( Bara så alla vet det liksom. Men jag drar faktiskt till henne nästa onsdag! FAN, VI SKA HA DET BÄST. SÅ DET SÅ. Tokio Hotel då också!!
Bara för det så får ni se en söt bild från sommaren som jag tycker kan komma nu!



Jag älskar dig Matilda!

Puuuusss! / Moa


MATILDA OCH MOA! bätte kan man inte bli.

Tjena! Ja, rubriken säger allt.
Men nu är det såhär att det här är Matilda och Moas lilla blogg.

Hoppas ni gillart, för vi är bäääst ;)

puss.



en mås och en gås!
det är så de ska va.

RSS 2.0