SNÖN ÄR BORTA..




Kolla sååå mycket härligare det ser ut nu! Den första bilden är tagen i januari nångång..

VÅÅÅR!

STUDIEDAG IMORGON



Hur underbart är det inte med studiedag imorgon?! Behövs verkligen! Så jag åker förmodligen in till stan då, eftersom det va en evighet sen sist, trevlans!

Idag ska jag iallafall chilla, beställa iPhone skal eller vad det heter.. sån här mjuk sak iallafall! Börjar ju fan redan få repor på den efter en och en halv vecka..


Nu ska jag prova kläder, gör alltid det när jag inte har nått bättre för mig. Längtar verkligen till sommaren nu!

BLOND

 

Hahaha, garva hur mycket ni vill, men detdär va mitt hår på sportlovet (inte hela) fick ett litet ryck och kände för att färga håret blont, det blev ju inte så lyckat kan man väl minst sagt säga. Efter 4 blonderingar sket jag i det och färgade tillbaka det.. bortkastat!

Det är sån jag är! ;)


MY CATS


Jahapp.. dehär är då Zingo eller Zingomaaan som vi säger. Han är en äcklig kattjävel som brukar kissa på mitt rum och sen sticka! Riktigt sneaky är han.. Hans "mjao" låter som en kvinnlig röst, lite läskigt sådär.


Hmm.. Denna söta lilla sak har många namn. Fattyboii, Bullen, tjockis mm. Världens gosigaste katt som älskar mig mest av allt.. Brukar sno brödet i köket och springa iväg och gömma sig och käka upp det.


Detta är Gustav eller Gurraboi, Gurra, Gustis. Gosig och snäll, min favoritkatt.. HAHA nej jag skojar bara!


Signe eller Signull... Hon är för det mesta en jävligt arg och elak liten kissemiss. Föder ungar 24/7 och raggar upp alla hankatter hon ser, en hora alltså! hahaha.. Mamsi till alla katter ovanför (om jag minns rätt) det förklarar väl allt?


Smirre (Smirnolf) Ja, ni ser väl bara hur charmig och söt han är? Gammal och snäll kattjävel.. Fast jävligt trög, reagerar cirka 79 år efter alla andra.. Dreglar gör han också, alltid. Så man får sig en liten dusch när han skakar på huvet... Checka in hans blogg också så blir han nog glad! www.smirnolf.blogg.se




Haha, ta det inte så seriöst.. Men jag va tvungen, för jag har tänkt på det ett tag, att mina katter är inte normala någon av dom.
Jomen det vore ju trevligt med lite normala katter nu, hahahaha.

BARA FÖR DIG MOAB





Lägger ut lite bilder på Moa och mig för hennes skull.. msn funkar ju inte så kan inte skicka dom!

GÖTTTT


Åh sol! Dock va detta inte idag utan i förra veckan... ge mig värme nu!

Tisdag över nu.. chill dag i skolan, sen efter åkte vi till pappas kompis och åt.

Just nu är jag så jävla trött så jag ska nog fan skippa Big Brother för första gången ikväll och sova istället .. det finns ju alltid repris, hehehe!

MOS

Omg.. Skolbussen krockade med en bil idag på morgonen. Vi satt ju som vanligt längst bak.. läskigt som fan va det! fyfan om det hade varit en lastbil eller något sånt hade vi ju blivit mos!

Haha, tur att det gick bra för oss iallafall!


HOSTEL

Äntligen klar med toan nu (hehe okej har varit det ett bra tag, men iallafall) så nu ska Sannis och jag kolla på Hostel, ska bli mys.. sen ska jag sova över i hennes nymålade och finfina rum!




Så fint meheh.. nytt golv och nymålat. Vi ska fixa mitt rum också sen när hennes är klart!






TOARENT

Sanna och jag städar toan, superkul syssla såhär på en lördag tycker vi!

SÖT TJEJ

UNDERBART


SÄMST BILD


Det är sjukt fint väder ute idag, så jävla härligt!


Nu ska jag ut i solen, pusspussss!

JAG OCH MAMI

Haha jag dör.. ♥


today


Haha söt bild!

Idag är det fredag, skööönt!

WEDNESDAY

En koncentrerad Moa som försöker fatta någonting..

 

Livet är komplicerat nuförtiden, orkar liksom inte uppdatera bloggen känner jag. Men det är somsagt inte det viktigaste just nu.

Nu ska Sanna och jag kolla på film, sen blir det tacos.


ÅH HEJ ÄLSKLING!




Köpte iPhone 4 idag, fyfan så underbart! :D

hmm

 

Hello, är tillbaka.. eller halvt. Får se hur det blir, bloggen är inte det viktigaste just nu, men jag ska göra så gott jag kan.


Har gått runt och mått illa hela dagen idag, inte så trevligt faktiskt. Mamma, Sanna och jag åkte in till stan en stund för att kolla på nya mobiler, min kommer verkligen dö snart, ruttna liksom. Skärmen gör lite som den vill och typ lever sitt eget liv, och det går inte att lyssna på musik i hörlurar. Aja.

 

Hoppas ni har/haft en rolig lördagskväll iallafall, för det har fan inte jag haft haha


Jag saknar dig

 

♥♥


-

Berättade ju att min dator funkar nu, och det gör det faktiskt fortfarande. Men det har hänt en grej och jag tänker ta en "bloggpaus"  ett litet tag till iallafall pga. en sak.

GLÄDJEHOPP

FYFAN vad jag är glad just nu! MITT INTERNET FUNKAR ÄNTLIGEN EFTER TYP.... 2 MÅNADER? :D:D Det var fan på tiden det! Jag har faktiskt saknat bloggen jättemycket..
random




PUSSPUSSPUSSS

4 mars



1 jävla fucking år sen.


RSS 2.0