Andra dagen i skolan..

Och jag har ont i huvudet och är redan trött på skolan.. Allt kommer bli så himla mycket jobbigare nu och det enda man kan tänka på är skolan nästan.

Nu ska jag lägga mig vid tvn en stund och dricka te. KUL VA?

Nån random bild från turkiet

/ moa

Bildbomb från turkiet!




Pappa och en turk... Vem ser mest ut som en turk egentligen..?


















MENKUL...








HÖÖÖÖJDRÄDD!! Usch vad läskigt det va att stå där, det ser man väl nästan på mig .. ? Men jag va tvungen att ha en bild höhö!


Jag och min badis!






Haha, lite kul jämförsbild...

De va några  bilder iaf!

Pusss /moa


BILDER FRÅN TURKLAAAND

Jag tänkte bara lägga upp några bilder från min kamera som jag tog under resan. Eftersom min kamera gick sönder under resan så hann jag inte ta alls många bilder.. :( Men några kommer nu iaf!


















Min badis!





SÅÅDÄRJA. Lite bilder från en helt underbar resa får man väl trots allt säga.


/ moa

HEMMA FRÅN TURKIET

DET GÅR ATT LOGGA IN PÅ BLOGGEN FRÅN DATAN NUUUUUUU! OMG TUMMEN UPP PÅ DET!!!!! (y)
OCH JAG ÄR HEMMA FRÅN TURKIET.... inte lika kul det, VERKLIGEN INTE. :( Det är sjukt kallt här hemma nu om man jämför... Saknar värmen och alltihop redan så jävla mycket!
Hinner inte lägga in några bilder just nu men ikväll/under helgen kommer det massa bilder!!

/ moa


onsdag

Jag sov hos Nicklas inatt och det va jävligt tur, annars skulle jag nog inte vart i skolan idag.. Men det va jag tamefan!
Dagen gick riktigt fort. Började med tyska sen hade vi HKK och efter det hade vi lunch sen typ engelska, det va dom jag kom ihåg iallafall och jag tror inte det va så mycket mer faktiskt.

Förövrigt så har dagen vart mycket bra! Jag hade sjukt kul.


Senare idag ska jag till Nicklas igen, ska nog förmodligen sova där igen. Sen är det skolfotto imorgon! Så jag har faktiskt plattat håret för första gången sen sommarlovet började. Så nu är det platt och fint igen ;) Ska ta och klippa topparna när mamma kommer hem sen!



HAHAHAHA, en kille från 9an längst till vänster, sen Rasmus, Anton och jakob! ;) Det va bara lilla jakob som ville va med på bild typ.. Eller iallafall posa!



Just nu dårå, jag ser så jävla trött ut så det kännes inte okej att visa hela ansiktet, haha..

/ matilda


(kvaliten på bilderna blev sämst)

HAHAH!
JAG ÄLSKAR DIG BÄSTAVÄN


Ingen skola för min del idag. Mitt alarm ringde inte så jag sov till 11 typ. Men det va spårdag idag, vi skulle bara kolla på film och va ute eller va det va. Så det är väl inte hela världen liksom ;)


Igår va det efter skolan hängde Malin med mig hem, vi åt och kollade på Baksmällan. Sen stack vi ut och cyklade runt lite. Sen handlade vi också, eftersom jag och min bror måste ha mat och så i veckan. Men sen stack vi till kiosken och då åkte Malin hem sen efter ett tag.
Sen va jag med massa andra folk! Jag skjutsade runt Anna och Catti på en cykel! Jag är duktig :) Haha, men vi och några fler tog en kort cykeltur ;)



Catti sitter på pakethållaren, Anna på sadeln och jag sitter också på sadeln och skjutsar! Sen Alex på min mammas cykel ;)



Jag sitter och kollar på Annas mobil, medans Anna har kul med min mobil ;)



Hihi, söta Anna!



Vi hade kul med det där, fast det där är ingenting mot hur kul vi hade lite senare! Jag och Anna dog kan jag tala om för er. HAHAHA

Men nu ska jag hitta på nåt annat. Ha det bra
/ matilda

Måndag

Godmorgon alla glada manniskor!
Min katt väckte mig kvart i 6 imorse och jag somnade runt 3 inatt. Inte okej.
Men ska snart dra till bussen. Bussen från skolan går 10 sen, det är bra!
Efter skolan ska jag va med Malin, vet inte vad vi ska hitta på men vi hittar nog på nåt kul ;)



Jag står hår i min heta grodtröja och väntar på att mina kläder ska bli torra där.. Haha, ska gå och kolla det nu!
Ha det bra nu förfan ♥

/ matilda

SKOLA IMORGON!

Och jag har nog aldrig haft sån här ångest förut! Jag vill verkligen inte. Jag vägrar! Nejmen, asså fan. Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte! Jag börjar 8an och ska få betyg också, så allvaret börjar liksom nu.
Jag får tamefan inte va hemma flrea dagar i veckan nu mera. Jag måste plugga som en jävla gris. Men åååååh! Jag vill inte.


Men inatt sov jag hos Nicklas, kom hem runt 8 kanske, städade lite, duschade och lite så. Just nu sitter jag och kollar på tv och är inte trött alls. Känns inte okej, måste upp tidigt imorgon ju och för att jag ska klara det måste jag lägga mig typ nu, om inte tidigare.



Fast det ska bli kul att träffa malin igen! Har knappt sett henne på hela sommarlovet.. Känns inte speciellt kul! Men hoppas att vi kommer träffas lika mycket som förut nu igen.
Saknar ju den lilla tösen! ♥

/ matildaaaaaaaaaaaaaaa

huvudvääääääärk..

Ja, min huvudvärk blrjar tamefan komma tillbaka! Jag har inte haft såhär ont i huvudet på hela sommarlovet, men några veckor innan skolan ska börja så kommer den tillbaka, usch fyfan! Påtal om skolan så blrjar jag på måndag och jag längtar inte ett jävla skit :o Vårat spår kommer bli sämst också.. Betyg ska vi också få nu, fan. Jag orkar inte!

Men igår va det en härlig dag. Först sov nicklas här. Vi gick och panta alla mina cola flaskor och burkar som stog på mitt rum, jag tror det blev 75 kr eller nåt sånt, fast vi glömde en påse så jag och Jossa pantade den lite senare, och det va 33 kr tror jag ;) Så jag hade över 100 kronor på mitt rum som bara stog och blev dammiga.. 
Men jag och Jossa stack ut igår, träffade Nicklas och Fredde vid kiosken, sen stack vi till skolan och träffade massa folk! Kul vare iaf :) Riktigt länge sen va det man såg alla dom ;)


Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, vädret är sämst.. Men snart ska jag nog krypa ner i badkaret och ha det mysigt. Måste klippa topparna igen börjar jag se. Fan också, det som äntligen börjar bli lite långt igen :o



Vackra Bill ♥


söndag

Tjenare gott folk! Moa är i Turkland och min blogglust är sämst.

Men jag va på Å-festen med Jossa fredags. Vi gick runt och träffade lite folk och köpte sockervadd! ;)



Jossa (som inte ville posa..) och sockervadden

Men när  vi kom hem från strupö sov jag hemma en natt, sen hos nicklas två nätter, sen hemma en natt igen, sen sov han hos mig en natt. Sen va jag på Å-festen ju och jag och Tova gick ut med hundarna nån dag också. Vi gick till Ärla badet så dom fick bada också. Mycket trevligt!

Bilder från strupö nu då



Nicklas och Salsa sitter och fiskar upp lite fula mörtar







Salsa och hennes fisk :) Nicklas fångade några och la i en hink, sen kom Salsa och stoppade i hela huvudet och fångade en.. Dumma hund, haha! Sen åt hon upp den också. Asså svalde hela..



Nicklas bröt huvudet av en fisk. Det såg ut så när man skulle dra bort huvudet, det ser fult ut



Sen tröck han på typ magen så ploppade massa äckliga saker ut..



Vi gick upp i ett utkikningstorn och kollade lite, man ser "glot" där. Asså där alla sjöbodar och allt är.



Där ser man det ännu bättre ;)



Vi träffade på nåt äckligt. Dålig bild, men det får ni stå ut med



Sen kom mina sysslingar, Rasmus längst till vänster, sen mamma, rebecka och eva! Det va tydligen intressant med nåt gammalt skellet.. 

 

Dom försökte fånga småfisk som dom skulle ha till bete tror jag, fast det gick inte så bra



Fråga mig inte vad dom gör



Evas födelsedagstårta!



Här jobbas det förfullt medans jag satt på en stol med kameran och dog lite smått för min mage ville inte sammarbeta med mig..





Jag, Rasmus och Nicklas tog en paus och åkte ut och fiskade ett tag



Vi träffade på denna söta sak också





Nicklas fick hjälpa Rasmus att köra båt :)



Där va dom iväg ;) heheh...



Jag och nicklas åkte till massa olika öar. Det är en av dom.

Sen sköt vi luftpistol och luftgevär och massa sånt kul.


Lite dåliga mobil bilder får ni också ;) Fast det är när jag va med Tova vid Ärla badet!



Tova badar med sin lilla vovve ;)



Salsa och jag :) hihi



Alla andra bilder va riktigt dåliga asså :o Min kamera på mobilen är sämst, man såg knappt vem det va på bilden.. Men jaja.

Nu ska jag hoppa in i duschen, ha det bäst!
/ matilda


I norrköping nu

Sitter på flygplatsen och väntar på vart flyg som lyfter 20.25. Kommer typ fram nån gång mitt i natten/tidigt på morgonen så de är rätt segt men iaf. Har sjukt tråkigt här så därför blev det ett tråkigt inlägg haha men jaja. /moa

TURKLAND IDAG!!!

Sitter i bilen nu och ska till norrköping först eftersom flyget går därifrån. Asså usch vad jag hatar att flyga :( Aja, kommer inte uppdatera någonting på 2 veckor nu så ja. Pusshej, ha det bäst! /moa

JAG ÄR HEMMA!

Yeeeees, äntligen hemma!
Kom hem för ett tag sen då. Så sjukt skönt! Har vart borta i exakt 3 veckor nu, jag och Nicklas gjorde lite diverse saker. Jag fick en aborre också :) Jag är stolt.

Men bilder från det kommer nån dag när jag orkar.

En sliten matilda efter tre veckors hårt arbete.. Närå, men trött ät jag temefan!



Nu blir det porr för min del.. Haha, fick det där innan vi åkte ungefär. Jag dog!
Jag slet upp förpackningen och in i dvdn fort som fan! Nicklas blev ju inte den gladaste däremot.. Men det fick han stå ut med där!

Men hoppas ni haft det bra iallafall
/ matilda


Jag saknar dig ..

Åh asså de är sjukt vad jag saknar dig älskling! Jag hatar att vi träffas så jävla sällan.. Men det finns ingenting att göra åt det.. Men det är fööör dåligt att vi bara har träffats en gång i sommar..?! Du är den underbaraste människan som finns, och vad du än tror så är det dig jag älskar mest bästavän.

Rix fm idag

Åkte till stan med moa idag och där träffade vi också julia och elin. Vi gjorde inte så jättemycket, bara hade det mysigt. Ingen av oss ville äta likadan mat haha, så vi fick dela upp oss. Elin och jag åt kinamat och julia och moa åt på sibylla. Sen satte vi oss uppe vid slottet en stund och hade det mysigt.. Så vi åkte inte precis in för att kolla på rix fm festivalen men iaf. ;) Sen åkte vi hem så jag va hemma vid 10 typ. Aja nu ska jag fortsätta kolla på sex and the city! /Moa

Vi kollar på saw 3 och äter LITE makaroner, hehe..


Chillchillchill..

Ida ligger och snarkar och fiser lite lätt bredvid mig.. Hehe denna dag har vi inte gjort ett skit faktiskt! Vaknade vid halv 2 nästan och sen har vi legat i sängen och kollat på film och bara chillat sönder liksom.. Jag har även fått en äcklig smärta i min lilla hals som inte vill försvinna ... :( stackars.. Nu ska jag nana kudden! Godnattis! /Moa

RSS 2.0