ÅÅÅÅH!

Så sjukt jävla vacker.



Något vackrare finns inte. ♥♥

/ matilda


Lite bilder från Liseberg!


Haha, Elin i bussen påväg dit

Julia, Moa och Lollo på Flumride ;)



Elins finfina öron..

HAHA, Elin och Julia längst till vänster!


Elin, jag och Julias näsa och öga, HAHA


Jag, Julia, Moaaaaaaaa


Och sen en lite bättre bild på tröjan

Det kanske kommer mer bilder nån annan dag från dom andra som va med, men just nu orkar jag inte lägga in fler! Kul hade vi det iallafall!♥
/ moa






Jag gillar inte dig :)


Cp kallas det Ida..


/ moa

ÄNTLIGEN HEMMA!

Eller ja, vi va nog hemma runt halv 9. Men jag kom nyss ur duschen. Jag måste platta håret nu, men jag orkar inte.. Det lär ju bli klart om en timme också.
Men i helgen har vi vart på strupö, bilder från det kommer senare någon gång! Bildet från i fredags i skolan kommer också senare.

Jag har inte tid att blogga, men vi kanske hörs imorgon! Puss
/ matilda

VÄLDIGT FRESH!


Jag skulle gå ut och ta lite luft eftersom jag hade varit inne hela dagen, men gissa vad som händer då? FÅGELBAJS PÅ MIN NYA FINFINA TRÖJA! Såklart, hahaha :( Tröjan gjorde vi igår på Liseberg iallafall! Kan visa bättre bild senare.
Nu ska jag hoppa in i duschen, är verkligen sjuk äcklig just nu..
Bilderna från Liseberg kommer lite senare!
/ moa


LISEBERG IMORGON!

Ja, äntligen! Åker vid halv 7 från skolan med Julia, Lollo, Moa och Elin. Ska bli skitkul, vi har typ gått och räknat ner dagar ett bra tag nu, hehe..
Men iallafall, idag efter skolan åkte vi en liten stund till Modehuset, köpte ett par skor, en svart väska med nitar på och en vanlig tröja.
Väskan köpte jag mest för att ha till Liseberg, heh..

Tummen upp!

Blir bara massa tråkiga cam-bilder känner jag.. Men min kamera-laddare har vart borta, och min mobilöverföring har cpat så det är därför! Men när jag kommer hem från Liseberg så lovar jag att det kommer en massa bilder!

Nu måste jag packa lite och sen ska jag sova, måste upp sjukt tidigt imorgon...
Pusss på alla!
/ moa

TVÅ SMÅ IDIOTER..

Du är inte normal någonstans.. Men jag älskar dig sjukt jävla mycket!
Du är min lycka, mitt allt, min styrka och min allra bästa syster.
Jag älskar dig.
Jag älskar dig verkligen riktigt jävla mycket. ♥♥♥


Torsdag

Tjena! Ingen skola för min del idag heller.. Jag hade ont i magen igår och idag också. Så jag orkade inte gå till skolan, men det är lite bättre nu iallafall.
Jag va nyss ute hos kaninerna, gav dom lite gräs och gosade lite med dom ;) Jag vill para igen! Blixten och någon hane. Fast jag har ingen bra hane till henne :(
Är det någon som har en söt hane som dom skulle kunna låna ut ett tag som skulle vilja bli pappa? En hermelin skulle va bra! Skulle va tacksam för det. Det är nog ingen som vill, men värt att fråga iallafall..



Där har ni Blixten. (Som jag sa förut så har hon ett killnamn)

/ matilda


Jag är seg idag..

Hehe, tjena! Idag är jag lite smått seg känner jag.. Skolan idag va väl okej, vår syslöjdslärare som har vart borta i en månad ska tydligen inte komma mer denna terminen -.- Väldigt bra, när det är bara hon som vet vad jag gör ;) Men aja, nu skiter vi i det.
Nej, men annars har det inte hänt så mycket mer tror jag inte.. Inget speciellt.
Fast just nu mår jag lite illa.. Hoppas inte jag blir sjuk bara, Emma spydde igårkväll, hehe inte lika mys.

3 dagar kvar till Lisebeeeerg! :D

PUSSSS / moa


ÄÄÄÄRLAAAA!!

Yes, ärla är bäst! Men det är så att det är fotbollsdag på Torsdag nästa vecka och dom som inte ska va med ska va hejjarklack! Det är tävling mot dom ändra spåren. Man kan vinna på hejarklck också och det ska vi fan ta och göra! Annars jävlar.. Hehehe

Men idag i skolan så hade vi svenska, gympa, b-språk, engelska, lunch sen hälsa. Fast själv va jag bara på svenskan och där gjorde vi ingenting. Vi satt imatsalen och lyssnade på tre tanter och en gubbe som snackade om svenska kyskan och skit. Sen när vi gick tillbaka till klassrummet så pratade bara anne om vad som händer nästa vecka och så. Så det blev inget jobb. På engelskan och hälsan gjorde vi massa skyltar och kom på hejjarklacks ramsor och massa! Vi kommer äga ;)
Men det har vart en lugn dag idag.

Några bilder från idag då.





Duktiga flickor in action!





HAHA, "Bögjonatan är bög" Det tyckte jag va kul.. ;) När Samuel skrev det iallafall!

Det va tre olika, fast hela klassen gjorde en jävla massa :o Men jag orkade inte gå in i klassrummet och ta kort på alla, men det kanske jag gör imorgon!
Nu ska jag ta och leta efter massa blå och röda grejer som vi ska ha, eftersom Ärla är blått och rött ;) Plus att jag ska ta med ett lakan imorgon också.

Men vi hörs nog imorgon, ha det bäst!

/ matilda

BÄSTAVÄN! ♥


Du är sjuk, hehehehe.. Men jag älskar dig iallafall

/ moa


Tisdag!

Hejhej!
Igår hade jag ingen lust att blogga, plus att jag va i stan, så jag kom hem vid 7 och så. Sen är jag inte på humör just nu, det är lite sådär.. Men jaja..
Idag va skolan rätt okej tror jag, inget överdrivet jobbigt.
Kom nyss ut ur duschen, och ska snart platta håret och fixa naglarna och sånt. Annars kommer dom va avbitna inom kort, heh.

Bild från i fredags.

/ moa

Snygga flickor..

När jag ändå har så tråkigt tänkte jag lägga in väääldigt heta bilder från igår i skolan. Dåliga mobilkameror, men iallafall. Heta är vi!



Matilda, Malin och jag












Haha, vi tog inte en ända seriös bild.
Vi avslutar med en riktigt snygg bild på Malin och Anna-Klara ;)



Söta flickor!

Förresten så har jag inte börjat städat. Har inte orkat, men jag måste! Hela mitt golv är fullt med kläder som katten ligger på, så dom blir håriga och äckliga. Det är liksom rena kläder som också ligger på golvet.
Ja, men jag ska nog börja städa lite nu.

/ matilda

Tisdag

Godmorgon! Igår åt jag ingenting på hela dagen. Jo, på kvällen. Men det va det ända jag åt, och det betyder huvudvärk.. Jag fick mer ont i huvudet fram mot kvällen, så jag gick och la mig vid 9 kanske. Sen vaknade jag vid 11, sen somnade jag igen. När mamma väckte mig imorse hade jag faktiskt fortfanande ont i huvudet.. Så jag bestämde mig för att va hemma, det är ju lång dag. Så åker jag dit kommer jag bara åka hem efter ett tag för mitt jävla huvud.
Men, nu är det bättre iallafall! Jag har inget kul att berätta känner jag. Men fan vad det regnar ute idag! Vi som fixade poolen för några dagar sen, bara för det så ska det bli skitväder.

Tre bilder från i lördags kan ni få nu. (tror det va lördags..)





Soya



Nu ska jag slänga lite gamla kläder och försöka städa i mitt rum. Ha det bäst!

/ matilda

Mysigt..

Vi grillade ute för första gången iår ikväll faktiskt ;) Hehe.. Annars har det inte hänt något kul denna kväll.. Imorgon ska jag och Julia till stan en stund. Måste försöka hitta något att ha på mig på skolavslutningen! Har ingen aning om alls vad jag ska ha.. Så typiskt mig att stå där dagen innan typ och inte ha hittat nått, haha så jag är ute i god tid iår tänkte jag ;)
Här kommer två bilder från idag iallafall!


Sanna

Nu ska jag hoppa in i duschen!
/ moa


Klippt mig.. :(

Ja, jag har klippt mig. Det va ju så jääävla slitet. Så jag tog mig i kragen och sa att mamma skulle klippa mig, det gjorde hon också. Det blev kort :( Jag som hade långt, men jag va tvungen att klippa bort det slitna!
Dålig cambild, riktigt snygg också





Jag har böjd rygg där, men det VA ungefär sådär långt iallafall.. :(
Och nej, det är inte löshår som många tror!

Förresten så har jag och Linnea finfina planer för 12 juni och frammåt, riktigt fina planer! Vi skiter om vi inte får som vi vill, vi gör så ändå. ELLERHUR LINNEAPLUTT?! ;)



Sist hon va här, så snygga asså.. ;) Jag älskar dig min underbaraste, gayigaste syster!

/ matilda

23 maj

Hejhej!
Jag har inte så mycket att säga idag, hehe. Lite senare ska vi till farfars grav och så, har inte vart där på länge.. Sen vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på. Solen kommer fram lite då och då så jag ska väl ut en stund, sen ska vi förmodligen grilla ikväll, myspys.


Normalt att stå i badkaret och posa...

/ moa

ÄLSKLINGAR!

DOM VANN IGEN! Jag är så lycklig.

 







Deras 11e Comet pris! Ni är bäst.

/ matilda


sooolig dag!

Hej och hå! Internet har inte funkat, och därför har jag inte kunnat blogga på ett litet tag. Iaf, idag har det varit sjukt skönt ute. Så jag gick ut och la mig på studsmattan i en timme ungefär. Det känns som sommar ute nu! Riktigt härligt.


Tummen upp på dagen ;)

/ moa

SHOOOPPING ;)

Kom hem från stan för ungefär en timme sen! Köpte ett blommigt linne, ett vanligt svart linne, en blå och vit randig tröja, en stor randig tröja med någonting på, en skjorta, en bh och lite annat, hehe.

Orkade inte ta bättre bilder.

Nu måste jag platta håret eftersom jag duschade nyss!
Ha det bra.
/ moa

Kläder..

Jag har kollat runt lite i min garderob, jag hittade några gammla kläder sen 5an och 6an, det mesta kunde jag inte ha. Men jag hittade något som jag skulle kunna tänka mig att ha på mig. Inte det finaste men det kan va lite "extra kläder" liksom. För ibland känner jag bara att jag inte har några kläder, då kan jag ta dom ;) Haha, låter sjukt.. Men ja.

En "shorta" som jag har haft riktigt länge men aldrig användigt! Jag vet inte varför, har nog inte tyckt att den vart speciellt fin.. Men kanske skulle börja använda den lite nu (?)





Inte det finaste linnet under och inte dom bästa bilderna, men ni för nöja er ;)

En.. Ja, vad det nu heter. Men den har jag haft undefär lika länge och inte heller använt.





Inga bra bilder där heller, men aja.

Vita kortbyxer som jag gjorde ännu kortare än vad dom redan va. Blev mycket snyggare så kan jag lova ;) Men dom tror jag att jag hade på skolavslutningen i 5an, sen dess har jag inte andvänt dom heller.



Såg nu att det inte va speciellt rakt som jag hade klippt. Hehe.. Men annars tycker jag dom där är helt okej!

Ett par andra kortbyxor som jag köpte med en kompis för jättejätte länge sen, jag tror jag har andvänt dom 1 eller 2 gånger..



Jag vek upp dom lite, tyckte att det såg fult ut när dom va så långt ner.

Men det va väl det jag skulle kunna andvända av allt.. Det där är det finaste av det som va kan jag bara säga!
Men nu ska jag ut.

/ matilda


19 Maj 2010

Godkväll alla roliga människor! Jag har vart sjukt trött hela den här veckan och idag kom jag inte upp.. Men det va fint väder tills typ 1 kanske, för då började det åska. Jag som va ute och gick så jag fick vända och gå hem igen. SÅ jag drog ur lite kontekter och så, sen ringde jag pappa, så han fick komma hem. Det kom närmare och jag hatar att va hemma själv när det åskar.. :$ Hehe, ja men annars har det vart en fin dag, för nu är det soligt ute igen!
Imorgon måste jag ta mig till skolan känner jag.
Men får väl tvinga upp mig själv, även fast jag hatar torsdagar!


Två små ungar..



Moab och jag hemma hos Moa.
Saknar er mina små flickor.. :(

Men nu ska jag ta och gå ut med vovven!
/ matilda


Onsdag

Idag va det en rätt bra dag, va skönt ute och solen va framme lite då och då! När jag kom hem så gjorde jag inte så mycket, satte på datan och kollade på alla gamla bilder, sjukt kul. Men tur att man förändras säger jag bara, haha!
Nu ska jag ut en stund tror jag!

Nej, det är inte bajs jag har i munnen, hehe.

Ha det braaa!
/ moa

BANANAS



Hehe kolla vad jag hitta ute förrut!
/ moa

Bill & Tom Kaulitz..

..Är dom vackraste tvillingarna på hela jorden! Vackrare människor får man leta efter riktigt jävla länge..











♥♥♥♥♥♥♥

/ matilda


Busigt värre..

Tog nyss en dusch, men då hörde jag min lillasyster och hennes kompis utanför fönstret, så jag va lite busig och sprutade ner dom helt blöta, men dom gillade det och dom skrek "MER, MEEEEER, MEER VI VILL!!!" Hehe.
Nu sitter jag och lyssnar på musik och ska bya om till min fina "I am not normal"-tröja, bara för att jag älskar den lite smått..

I skolan idag!

/ moa

Korve och jag

Ska ut på en promenad nu.. ;) Även fast jag har ont i huvudet, men det kanske är bättre med lite frisk luft!


HEHEHEHE

/ moa


Just nu..

..sitter jag och platta håret ;) Hehe, då slipper jag det imorgon på morgonen! Mycket skönare och göra så för mig eftersom mitt hår tar sin tid att platta.
Har suttit och spelat ett jävla pingvinspel i ett tag nu, haha seriöst jag blir beroende.. Men nu har jag slutat...
Förut fick jag en fästing också! Omg, jag fick panik :o Hatar verkligen sånt, skrek på mamma när hon inte fick bort den, haha!
Nu ska jag nog bara ta bort sminket och så, sen sova. Jag somnade för sent igår och jag mår illa. Usch, känns som jag alltid gör det.



/ moa


Finfina bilder nu då!

Ja, nu tänkte jag lägga in några bilder från när jag sov hos Jossa i helgen och några från idag!





Jossas fina vovve!







Där satt vi med våra fina datorer halva natten. Jag satt och glodde på massa heta filmer på Tom, lägg märke till han på min data. Så jävla het..



Sen blev det pizza!



En heting i soffan ute på balkongen.. ;)



En matilda inrullad i täcket, sittandes på en stol, med en het mössa, vid sin kära dator, ute på Jossas härliga balkong.. Haha.

Lite bilder från idag då.



Freja.



Freja,  Totte och Eddie ;)

Blixten, som är dotter till Ida. Ni fick en bild på henne för några dagar sen. Ja, hon har ett killnamn också.





Det får räcka nu. Måste hitta på nått roligare än att sitta framför datorn känner jag nu.

Ha det bra gott folk! ;)
/ matilda


orientering i skolan..

Tjenamors!
Det verkar som om alla i hela jävla Sverige har skitfint väder, här är det sjukt äckligt väder asså! Jättemulet, fast det regnar inte iallafall. Aja..
Idag i skolan va det först orientering på Värsnäs, gick ju bra för Moa och mig ;) Vi klarade alla kontroller på 1 timme, jag trodde att vi skulle gå vilse och bli uppäten av massa myror, hehe.. Haha, nej men det gick bra!

Duktigt Moa, duktigt.


/ moa


Älska vädret förfan!

Tjenare!
Vaknade ungefär halv 1 idag, då kände jag bara att det verkligen inte va någon idé att åka till skolan, för jag skulle hunnit vart på slöjden inget mer.. Men det skadar inte mig just nu iallafall. För det är sjuuukt jävla fint väder ute, sitter här i kortbyxor ich ett linne, så härligt!

Men nu ska jag ta och lägga mig ute i solen och bara njuta av det underbara vädret! Vi måste fixa våran pool snart också.

 

Just nu, heting asså..

/ matilda


en trögis


HAHAHAHAHAHA.

/ moa

musik och tråk..

Sitter och lyssnar på massa gamla Tokio Hotel-låtar! Åh, jag älskar det! Men ja.. Annars har jag rätt så tråkigt.
Spelar lite nolifer-spel också.. Haha, gud. Man får verkligen ingen lust att göra någonting när det är så dåligt väder ute! Blött och äckligt, usch..

puuuuussss typ ;)

/ moa


Myspys..

Tjenare!
Sitter just nu på Jossas balkong och har det riktigt mysigt! Det stog att det skulle regna, men det är hur varmt som helst! Fast jag sitter här i täcket, men iallafall ;)

Massa dricka och chips! Mycket härligt, mycket härligt!

Ja, jag orkar inte skriva mer just nu.
Puss förfan
/ matilda


blablabla




Kom precis hem från Emmaboda! Skulle åka till någon affär där.. Köpte bara ett par tights med dragkedja och en tröja.
Nu ska jag ta och kolla på något roligt program på datan, som alltid, hehe. Kul liv.
/ moa

Fredag!

Tjatjatjatja! Har inte bloggat på jäääätte länge nu. Men har inte haft lust och har haft annat för mig.
Men för några dagar sen (kommer inte ihåg vilken dag..) så stack jag och Jossa ut och fotade lite med min kamera! Mycket härligt väder va det. Så vi stack till Ärlabadet.
Förra veckan nån gång så fotade jag några av mina små kaninisar, så bilder från det får ni också ;)
Men igår va jag och Jossa på stan, vi va ute efter ett par solglasögon. Eller jag iallafall! Det slutade med att båda köpte ett par.

Lite bilder nu då ;)



Mamma och .. Ja, hennes lilla unge!





Bubblan.



Ida.



Jolly. (mamma)



Nu blir det lite bilder på mig och Jossa från förra och den här veckan!



Jossa ;)



Dålig bild, men jaa..



Sexigt..





Min drog.







Jag va kissnödig, riktigt jävla kissnödig..





Nu får det räcka, orkar inte mer.
Fast det kanske ploppar upp nån bild lite då och då ;)
Men nu ska jag ta och göra mig i ordning sen dra till Jossa, ska sova där inatt! Datorn hänger med, så ni får väl hoppas på ett intressant inlägg.

/ matildaaa

gamla bilder


November 2008

Januari 2009

Mars 2009, typ precis när jag färgat mitt hår brunt

Mars 2009

Maj 2009! Jag hade piercat läppen en timme innan bilden är tagen ungefär ;)

Maj 2009

Juni 2009

September 2009

Augusit 2009 (i Turkland)

Heheheheh, lite småfina bilder där.. Men det finns mycket mer bilder, fick ungefär 750 bilder till min data nu, men det va inte alla, finns måååånga fler! Ska be mamma och pappa fixa dom också ;)

/ moa

kollar på tv..

Tjena!
Rätt dålig uppdatering men jag har inte så mycket att skriva om känner jag.. Igår va det onsdag, rätt skön dag, Moa och jag redovisade om Tokio Hotel på musiken, tycker det gick bra faktiskt ;) Sen på eftemiddagen hade jag utvecklingssamtal, vi sa väl bara detsamma som alltid.. Sen efter det så åkte vi hem och jag gjorde inte alls mycket.
Just nu sitter mamma och jag och försöker fixa alla mina bilder från min gamla data, som lilla jag råkade förstöra skärmen på! Haha, jag ääälskar verkligen att kolla på gamla bilder! Kanske visar ett par senare när jag får dom till min data! ;)

Bild från tidigare i veckan!

Nu ska jag fortsätta kolla på tv, ha en bra dag!
/ moa


tisdag

Hejhej!
Idag va det en ganska härlig dag i skolan, + väldigt härligt väder! ;) Vi va ute både på fysiken och idrotten.. På fysiken skulle vi typ ta tiden på bilar och sånt, men vi satt väl mest där i solen, så det va mysigt, heheh.
När jag kom hem så tog Sanna och jag en promenad och så, sen snart måste jag plugga engelska, har prov imorgon...

Fysiken idag! Mari, Emilia, Stephanie, Moa, Julia och Adam!

Moa och Mari


/ moa

stan

Kom hem från stan för ungefär en och en halv timme sen kanske, sen har Sanna och jag vart lite duktiga och varit ute och gått en ganska lång promenad och hoppat lite ;) Vi har bestämt oss att bli lite nyttigare av oss och inte sitta vid datorn halva dagen! Jaja, vi får väl se hur det går med det.
Köpte iallafall lite i stan, ett vanligt vitt linne H&M, rosa tröja med spets på axlarna H&M, mascara H&M, och en stor tröja/tunika (?) trån GinaT!


Nu ska jag plugga sen blir det sängen tror jag!

/ moa

frukost, sen skola

Usch va hemskt det va att gå upp idag på morgonen! Jag kom upp efter ett tag iallafall, och sitter just nu och äter frukost, men min lilla onda katt håller på att käka upp osten, haha!



Nu måste jag klä på mig och sen måste jag gå till bussen!
/ moa

godnattt

Är fan ovanligt trött nu asså! Så jag tänker fixa mig och sen lägga mig i sängen.. Tar ändå ett tag för mig att somna. Imorgon är det måndag och ganska seg dag, men vi går ju bara 3 dagar denna veckan, så det är väl okej!

Haha! En bild påväg hem från Liseberg för ett år sen. Förresten så är det bara 20 dagar kvar tills Moa, Julia, Stephanie, Lollo och jag åker dit! Jag längtaaaar!

Aja, godnatt!
/ moa


tre små korvar


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

/ moa

sunday

Hatar söndagar! Allt är bara så tråkigt då, hehe. Har iallafall städat lite och rensat i min garderob idag.. Jag använder inte ens hälften av alla mina kläder, fast det känns som jag behöver mycket nya kläder nu, typ en jacka eller något, och sen lite annat ;) Åker nog till stan med mamma och Sanna imorgon! Om mamma håller det hon lovat då ;)
Aja.. Jag har ingenting mer att skriva just nu, förutom att jag ska börja platta mitt superlockiga hår nu så jag slipper göra det imorgon på morgonen, det orkar jag aldrig..


Ha en bra söndag!
/ moa


smoothie

Tjena!
Skönt att det är helg nu, så jag kan vila ut och hoppas på att bli frisk.. Fortfarande förkyld, men det är bättre i halsen.
Idag har jag verkligen inte gjort någonting, vaknade vid typ halv 11 och gjorde frukost och kollade på tv bara.. Sen har jag suttit vid datan, gjort mat (okej, jag hällde bara i en påse i en kastrull, men iaf) och har precis gjort en jordgubbs-smoothie! Förresten.. Förut när jag skulle hämta påsen med jordgubbar nere i källaren så va jag så smart att lägga den på frysen, sen när jag stängde frysen, så ramlade den ner bakom hela skiten, så jag la mig på frysen och det tog typ en kvart för mig innan jag fick upp den eftersom frysen är inklämd i ett litet litet rum, haha! Jaja..
Nu ska jag iaf ta och kolla på något roligt program på datan och mysa i min säng!


/ moa


Trött.. som fan

Godmorgon alla pigga och glada! Hehe... Det är nog ingen som är vaken just nu. Men jag vet fan inte vad jag gör uppe nu ? Jag vaknade nog av att mamma och pappa va här uppe och pratade och massa.
Men nu har jag inte bloggat på ett tag igen, jag har märkt att det är riktigt skönt att va utan datorn nu faktiskt! Jag sitter ju inte ens en gång om dagen nu mera. Så duktig har jag blivit!
Men igår va det fredag, Nille följde med mig hem efter skolan. Fast sen skulle han em och äta eller nåt, så då passade jag på att vila. Jag hade riktigt jävla ont i huvudet.. Men med lite Tokio Hotel, treo och cola så blir allt skit bra! Så han kom tillbaka vid typ 9 igen.

Men nu tänkte jag slänga in några heta bilder från när jag va hos Moa!











Våran lunch! Tummen upp för det.



Det där ser inte okej ut.. Haha, vi hade kul på natten där asså ;)





Glass..

Men nu får det räcka för den här gången iallafall.
Nu ska jag gå ner och äta nåt!

/ matilda


finfinfinfina bilder från moabs kamera!





Moa och jag hade lite kul när Matilda somnade en stund på kvällen..


Hihihi, sööötisar

Såhär låg vi halva dagen ungefär, heheh :)


Fan vad mycket bilder vi tog.. ;)
/ moa


sjuk

Usch.. Gick inte till skolan idag heller, fortfarande jätteförkyld.. Tråkig fredag :( Men vi får väl hoppas att det blir bättre snart! Kanske åker till stan imorgon med mamma om hon vill åka med mig (ingen vill ju, jag är ju så seg att gå med på stan, tydligen, hehe..), eller blir det på söndag, får se.

För ett tag sen när jag snodde Moabs kamera.. ;) Det fick bli en gammal bild för jag ser inte så fresh ut just nu, måste duschaaa...

Hoppas ni mår bättre än mig idag iallafall!
/ moa

ännu mer bilder, ohyes ;)

Eftersom jag inte har någonting att göra just nu, så kan jag ju passa på att lägga in mer bilder från när Matilda va hos mig!
Från mobilen denna gång då, fick lite finfina bilder där med ;)







Osminkade coolingar typ...

Jag hoppas att du också lägger ut lite fler bilder nu Matildis ;).. HEHE!
/ moa

sick

Min hals gör ont! Huvudet också.. Stannade hemma från skolan idag, kände att jag bara inte orkade, och det va tur det, för jag har mått sjukt dåligt idag, legat i soffan/sängen precis hela dagen och druckit te och ätit halstabletter, haha..
Får se om jag blir bättre tills imorgon, om inte, så stannar jag hemma då med!


/ moa


jävla hals

Åh, jag har ont! Eller inte ont, det bränner mer och känns obehagligt.. Skolan idag va rättså jobbig, halsont och sen skulle vi ju gå 7,5 km, inte så mysigt i detta väder, men jaja.. Moa och jag kom tillbaks till skolan så att vi precis missade den tidiga bussen, såklart.. Men Moas mamma skjutsade hem oss sen!
Dagen idag har vart sämst med andra ord. Lite andra grejer har hänt, och ja, känner mig nästan lite sjuk!
Nämen nu ska jag nog hoppa ner i sängen, är jättetrött nu redan..

jag behöver dig just nu

/ moa

Tisdag!

Tjenare!
Skolan idag va rätt lugn. Det ända vi jobbade med va typ nån jävla djurparks skit som vi har i no och so. Vi hade det på svenskan också tror jag. Det är fett tråkigt!
Men efter skolan så kom mamma och hämtade mig, vi åkte till Tuna Park och handlade lite. Jag köpte lite kläder och en bikini. Bilder får ni väl hoppas på att det kommer imorrn ;)
Förresten så fick jag vg eller mvg på mitt tyska prov, förmodligen mvg, men jag vet inte riktigt :o Men bara för det så ska jag få cola av min kära mentor imorrn!

Mina små kaninungar har blivit stora nu! Rymt hade dom också gjort.. Haha, men vi hade dom i garaget så dom va ju bara där, plus att dom kom när jag satte mig där. Så det va lätt att stoppa in dom igen. Jag och mamma har flyttat upp dom till kaninhuset nu igen. För det är ju varmare nu, plus att dom är större, så dom klarar av lite kyla nu.
Bilder från när jag va hos Moa kommer också senare nån gång.
Men nu ska jag hitta på nåt roligare!
Ha det bra.
/ matilda



Het bild, tagen för ett tag sen.

kärlek


2 månader sen! ♥

/ moa

åh, hatar detta

Jag hatar skolan! Just nu är det så jävla segt så jag orkar verkligen inte! Idag va det elevensval. Moa och jag valde att åka till Öland och måla, men vi fick inte det, så vi fick vårt andrahandsval - spanska/franska/latin.. Inte speciellt kul, men det va inte så jobbigt heller, gjorde inte så mycket + att vi va bara 8 st kanske som hade det. Och vi fick sluta tidigare så vi hann med fem över 3 bussen! Imorgon är det onsdag, lång dag.. Fast på slutet är det minimaran som vi ska springa/jogga/ gå, typ 7 km eller något, kommer inte ihåg riktigt! Usch så segt..

Bild tagen förra helgen eller något.

Nu måste jag plugga, vi hörs
/ moa

heta flickor

Nu har Matilda åkt hem.. Eller ja, det va för ett tag sen, men iallafall! Vid typ halv 4 så lämnade hon Kalmar.. Usch saknar henne redan!
Men här kommer mer bilder!



Gay..

Mat.. HAHAH!








Såja! Jag hoppas att Matilda också lägger ut några av hennes bilder nångång.. ;)
Det har iallafall varit en helt underbar helg, har gjort så mycket kul!
Jag älskar dig bästavän!
/ moa



heheheheheh

GISSA VEM SOM LIGGER OCH SOVER NERE VID MINA FÖTTER? HEHEH MATILDAAA! Hehe, hon kom till mig igår, skrev inte det på bloggen eftersom vi skulle överraska Moab lite.. ;) Men iallafall, vid fyratiden igår så hämtade jag upp Matilda i stan, sen åkte vi hem, och vi har gjort mycket roligt! Typ vart ute mitt i natten med solbrills och sovkläder, ätit glass, skrattat och bara haft så jävla kul, som alltid!
Här kommer ett par bilder! Men mer kommer senare, Matildas bilder är mycket bättre!

HAHAHAHAHAHA.








En Moab också ;)..

Mer bilder kommer sen nångång!
/ moa

RSS 2.0