Slappdag!

Idag har jag inte gjort någonting verkligen. Sovit, kollat på tv och städat garderoben! Har sprungit runt i mammas gamla tröja med inget smink hela dagen ;) Så kan man ju också göra ibland! Hehe.. Iaf. Imorgon kommer ida till mig vid halv 3! :D sjukt kul ska det bli! Hon stannar här till onsdag. Puss! /Moa

Fint väder idag!

För första gången på ett tag. Det har ju regnat i ett par dagar så det va skönt. Åkte och badade en liten stund också men det gick nästan inte att bada för det va verkligen sjukt kallt! Aja, nu ska jag städa mitt rum. Det kan behövas. Har nog inte städat på en månad.. Hehe fresh! Resväskan som jag hade med till matilda står fortfarande där.. ;) haha! Och förresten, kommer fortfarande inte in på bloggen genom datan, därför det blir sämst uppdatering och så! Men jag försöker blogga då och då från mobilen iaf. /Moa

Film

Hallå! Har precis kollat på snabba cash med mamma och pappa. Färgade också håret förrut men det blev typ brunt med röda toner. Jag tror jag färgar det igen snart nångång för det blev inte som jag hade tänkt, vill bara ha brunt liksom ;) Och förresten, grattis till min dumma gulliga lillasyster som fyllde 8 idag. Eller ja, igår blir det ju nu... ;) Nu ska jag sova. Godnatt! / Moa

Zingo dricker loka..

/Moa

Ojdå

En finfin bild på linnea och mig när vi va ute i regnet.. /Moa

STRUPÖ....

Tjenatjena allihopa!
Riktigt dålig uppdatering för både min och Moas del, men hon kommer ju inte in på bloggen och jag har vart på strupö sen i måndags och kom hem igår kväll vid 10 ungefär.
Nicklas har vart med också. Men jag, pappa och nicklas åkte hem igår då, sen ska vi tillbaka imorgon kväll och stanna där i cirkus 2-3 veckor.. Sjukt långtråkigt kommer det bli. Men mina sysslingar kommer några dagar sen också. Vi ska kanske åka båt till Öland då, eller nåt sånt ;)
Sen får man hoppas på att Moa och Moa ska kunna komma nån gång också..

Men just nu packar jag lite. Måste packa för minst 2 veckor frammåt. Så jag kommer lätt glömma bland dom viktigaste sakerna. Typ kameran.. Haha, nejdå.
Men jag glömde min mobil kvar på strupö! :((((( hur fan kunde jag? Menmen. Ska dit imorgon så då får jag ta väl hand om min lilla älskling..



Vid hamnen



Nicklas höll på att ramla i där..



Jag vid hamnen



Vid ena badplatsen, eller badplats är det ju inte, men det är en stege iallafall





Vid den andra badplatsen ;)





En blöt vovve



Vi åkte till Brånö också!

Orkar inte lägga in fler, men ni får nog fler när jag kommer hem sen.

Uppdateringen kommer bli sämst nu om inte Moa kommer kunna komma in på bloggen!
Men vi hörs om några veckor.

/ matildaaaaaaaaaaaa


Omg va länge sen det va jag bloggade..

Ja, precis som matilda skrev så kan jag fortfarande inte komma in på bloggen. :s Jag vet verkligen inte vad det beror på men sanna kommer inte heller in på sin. Iaf så har det hänt mycket sen jag uppdaterade sist! I lördags så satt jag vid tvn och trodde att inget speciellt skulle hända förutom att moa skulle komma till mig. Men när jag kom ut så stod linnea i dörröppningen! Haha dom skulle överraska mig. Får en liten känsla av att moa ville hämnas sen matilda och jag överraskade henne. Men ja iaf under tiden hon va här så har vi kollat på hitta nemo (HAHA!), stått utanför ica i spöregn så sminket rann, blivit rädda av ett rådjur som skrek mitt i natten, lekt nunnor, ätit massor av glass, skrattat och haft kul, badat, vart inne i stan, och ja massa mer haha! När jag kommer in på bloggen igen så kommer det många bilder! Men jag vet inte när det kommer funka, snart hoppas jag på. Hoppas ni har det bra! /Moa

O-M-G

Sitter och kollar på lite gammla bilder nu igen. Ni kan få se lite gamlisar! ;)

FÖRRESTEN SÅ TROR JAG ATT MOA HAR PROBLEM MED ATT KOMMA IN PÅ BLOGGEN.. Bara så alla vet.





JANUARI 2009 - Jag och Moab, första gången jag träffade Moa och Moa :') så jag såg ut..



JANUARI 2009



FEBRUARI 2009 den 18de - HAHHAHAHAHAHAH JAG DÖR



FABRUARI 2009 den 22a - HAHAH, gulhårig har jag också vart..



MARS 2009 - gick alltid runt i mina TH tröjor då fan..



APRIL 2009



MAJ 2009



JULI 2009



AUGUSTI 2009



SEPTEMBER 2009



DECEMBER 2009 - HAHAHA..



APRIL 2010



TAGEN FÖR NÅN MÅNAD SEN - Nicklas och jag <3

HAHAHA.. ni vill inte se dom andra bilderna! Men ska ner och käka nu, ha det bra.

/ matilda


yesbox

Godmorgon!
Vaknade nyss typ, har inte vart så varmt inatt så jag har sovigt något bättre än alla andra nätter. Men igår va jag med Tova, det va sjukt länge sen, så det va kul. Vi badade, gick till kiosken och köpte glass, sen tillbaka och bada lite, sen hem till Tova. Sen stack jag hem och åt pizza med moster, stefan, kusinerna, mormor, morfar och mamma. För pappa fick larm direkt när han kom innanför dörren.. Det brinner tamefan överallt fortfarande :o Nejmen, jag tror det mesta har slutat iallafall.
Men mina kusiner va och hämtade sin lilla kissemisse hos Nicklas och Malins mamma efter det! Så sjukt söt.



Jag och kusinerna ;)

Bra start på morgonen med TH, nu ska jag fortsätta lyssna och kanske ta och städa lite..?

/ matilda

VAAAAAAAARMT

Jag dör. Här på övervångingen är det bastu kan jag lova er!

Men förövrigt så är mina kusiner här och har vart här sen igår. Vi har badat otroligt mycket! Det har vart sjukt jävla varmt hela den här veckan nu. Men lite senare idag så kom Nicklas, kommer inte ihåg vad vi gjorde... Hehe, jo men typ kolla på tv, va ute och gjorde diverse saker, sen gick vi in när det kom för mycket mygg och tog chips och dip ;)

Men nu ska jag hitta på nåt!



HAHAHHA, OMG SÄGER JAG BARA! Gammal skabb bild... Inte okej, tomt på väggen bakom mig var det också. Och mina dvärghamrtar hade jag då! :')
Håret saknar jag starkt..


/ matildakörv

Sitter och tjurar i bilen..

För att vi inte åkte till det stället jag ville bada på. Eller ja, dom ångrade sig. Så jag har suttit i bilen i nästan 3 timmar nu, haha omg.. Börjar få sjukt ont i huvet. :( Men jag tänker tvinga mamma att skjutsa mig till Runtorp lite senare så jag kan bada lite. Hoppas ni har det bättre än mig! / Moa

VÄÄÄÄÄÄRME

FYFAN VAD VARMT DET ÄR ASSÅ! Både inne och ute. Dör lite smått.. Men det är bara och vänja sig till Turkiet där det är typ dubbelt så varmt.. Hehe, jag dör nog.

Hahah, nån bild matilda tog när jag va hos henne..

Sen ska jag iaf åka och bada nånstans! Det kan behövas.
/ moa

Hittade denhär bilden..


Ja... Hahah! DET VA JU INTE LITE BILDER DÅ HELLER! 100 st Sanna, 100 st.. Hehe, men det kan ju va bra att ha när man känner för att mobbas lite...

SUNSILK.

/ moa

VART TOG SOLEN VÄGEN!??!?!

Sjukt varmt har det vart idag, men nu försvann solen.. :( Jag har solat ungefär halva dagen, sen har jag dammsugit poolen och badat, va där i ungefär en timme helt själv.. Men det va riktigt skönt! Eftersom det blåser så va det tamefan varmare under vattnet än över! ;)
Jag har inte gjort så mycket mer än att sola och badat.

Min bror och min pappa har vart på brandlarm hela dagen idag.. Sen ungefär 8, halv 9 imorse (?) Det är en gräsbrand som har spridit sig fett mycket. Jag tror det va tre olika stationer där förut. Men inte säker. Men ska inte klaga, pengar får vi ju iallafall!
Påtal om bränder och skit.. Jag vill fan bli brandman, fett kul :) det är min plan här i livet! Nejmen kanske..



Jag idag efter badet ;)



Haha, va tvungen att gå in ett tag för det va så varmt..
 Grymt het bild

/ matilda

Runtorp

Hej och godmorgon!

Ska åka och bada nu, lika härligt väder ute idag som igår!



Puss!
/ moa


Härlig dag!

Hejsan!

Idag vaknade jag vid 11 av att Emma stog och skrek på mig att dom skulle åka och bada. Jag följde såklart med eftersom vädret va helt underbart!
Sjukt varmt har det varit idag asså.. Och jag har bränt mig på ryggen, haha.

Har ingen bild från idag så det få bli en från när jag solade för ett par dagar sen!

Just nu sitter jag ute med ena ögat öppet bara, eftersom jag inte har nån lins i det ena. Det skavde som in i helvete så jag va tvungen att ta ut den. Men jaja. 


Hoppas ni har haft en bra dag! ;)
/ moa


KOLLA VEM SOM HÄLSADE PÅ MIG NYSS

BILDERNA ÄR SÄMST! men jag hade inte tid att va koncentrerad..! Eller det gick inte om man säger så



Asså blogg.se gör ju dom ännu sämre..



FYFAN VA ÄCKLIG DEN VA!
Flyga kunde den också göra. Jag fick ärligt talat panik.. Den ser inte så jävla äcklig ut på dom här enormt dåliga bilderna, men ni skulle bara sätt!

Jag ville inte va i mitt rum för jag visste inte vart den va, fast sen när jag gick upp igen så såg jag den.. OMG säger jag bara.
Men nu är den död :)

/ MATILDAAA

Godmorgon

Eller Godmiddag? Men iallafall. Vaknade för ett tag sen bara för att det va så jävla ljust i mitt rum. Har ju ingenting för fönstrerna.. :( Ont i huvudet har jag också, har haft det några dagar i rad nu. Kanske börjar bli så att jag sitter för mycket vid datorn nu igen. Inget power meet blir det heller.. Menmen

Ska ner och äta frukost nu tror jag.

Jag saknar min lilla plutt från gävle..

/ matilda


LILLLA LILLA DATA ..............

.. SOM JAG FÅR LITE SMÅTT PANIK PÅ! Det är något problem med batteriet så den stängs av hela tiden, och så har internet inte funkat på ett par dagar! Men nu så! Och ja, vi ska försöka göra något åt det, så jag ska väl inte klaga... Nu ska vi inte snacka mer om det!
Iallafall så har jag mest bara badat och solat de senaste dagarna, eller ja, det är det enda jag har gjort! Riktigt skönt väder har det varit. Men nu har jag typ fått färg på framsidan men inte baksidan om man säger så hehe..

Bilden är ifrån när Moab va hos mig ;)

/ moa


IDIIS, MIN KÄRA FRUGA!

Tjenare!

JAG OCH MIN LILLA IDA HAR VART GIFTA I 8 JÄVLA MÅNADER IDAG!
Jag älskar dig ida.
Jävligt mycket.



Idiis & jag 


/ MATILDA


BAJS.

jipfdejnfpiwejfipw HEKJ FKDKKK ,,Ö-ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ


Jag hatar min data, hejdå :))
/moa

VÄSTERÅS

Jag drar till Västerås nu!
Ska dit med mamma och kolla på diverse saker. Inte så ofta bara jag och mamma är tillsammans nu mera, så det ska bli mysigt.



Riktigt gamla bilder! Satt och glodde på gamla bilder nyss..

Men vi hörs sen om jag orkar!
/ matilda


Moab...

... lämnade nyss mitt lilla hus.. Hehe, ungen kom till mig vid 3tiden typ och sen har vi gjort massa kul ;)
Vi gick först och köpte massa onyttigt som glass, cola hehehhee, inte okej :( Sen satte vi oss vid skolan och pratade lite och så.
Sen la vi oss ute på en filt med min data och sen lite andra busiga saker..! Hehe, nejmen det va kul. Har ju saknat henne eftersom hon har varit i Italien.





Hehehe, spionkungar säger jag bara....................................... punktpunkt

Jag tog många bilder med mobilen som jag kan visa lite senare eller imorgon om jag känner för en bildbomd på oss heheh ;)

/ moa

Grym dag!

Yesbox, dagen har vart grym! FÖRUTOM... att jag inte kan bada :( 28 grader i poolen, hur fan tror ni det känns? Förjävligt kan jag lova.

Men Jossa kom runt 1. Vi drog till kiosken och köpte cola sen cyklade vi runt lite på hennes cykel. Sen drog vi hem till Jossa och hämtade pengar, det är tamefan typ 4 kilometer. Fyfan va jag är duktig, så långt tror jag att jag aldrig har cyklat i hela mitt liv! :O Jo, men kanske.. Men det blir ju 8 kilometer samanlagt plus massa mer!
Sen käkade vi på pizzerian och blev lika tjocka som vi va innan.. Haha!

Sen träffade vi en gayig nicklas.. heheheheh ;)



Jag älskar dig plutten

Men sen så stack jag och Jossa hem och tog cola och bullar och blev ännu tjockare.. ;) Och nu sitter vi här.
Hon ska ju sova här.

Lite bilder från dagen då! Lånade pappas kamera, så tog inte min rara systemkamera.. Så inte dom bästa bilderna.




Pizzan först!



gungning!





Sen satte vi oss på en stor kulle på skolan och skulle sola, men gräset va inte så skönt som vi hoppades på.. :(



Het då





MUUUUMSSSSSS....... Min drog ♥♥♥



Jag och Jossa hittade en fett mysig "håla" Vi satt där ett tag och bestämmde oss för att bosätta oss där! ;) Nejmen det kommer bli vår nya tjockis plats.. Men runt där är det en jätte stor "gräsplätt" som man även kan ha mycket kul på.



R.I.P :(
Nicklas hade sönder mitt ENORMT fina armband som jag gillade starkt, som jag fick av oskar. FÖR ANDRA GÅNGEN :( omg..
Jag saknar det. Nejmen asså jag har tamefan haft det där jävligt länge nu. Det har suttit på hela tiden. BOKSTAVLIGT TALAT HELA TIDEN! det känns tomt..

Får räcka nu. PUSS PÅ SKINKAN!

/ matilda

Kollar på Mean girls..

.. och läser lite bloggar! ;)

Kom hem för ett tag sen från Öland. Det va faktiskt riktigt varmt i vattnet!

HAHAH, kolla bebiskrullen...

Nu ska jag fortsätta kolla på Mean girls!
/ moa


Öland

God morgon!

Nu drar vi snart till Öland och ska bada lite och sånt mys!
Haha, nån random bild på Moa och mig för nån vecka sen. Saknar ju dig korven!

Ha en bra dag!
/ moa


FRESH


JAG SER UT SOM EN TRÖTT ANKA UTAN SMINK SOM FÖRSÖKER SE UT SOM NÅGOT JUST NU................
HAHAH!
 
Blev inte Öland idag, för det va inte så fint väder på morgonen, men det blev jättefint väder sen på dagen, fast ändå har jag legat inne vid tvn hela dagen, haha jag är ju som jag är!
Imorgon blir det Öland iaf hoppas jag, om det inte händer något plötsligt.
 
Nej men nu känner jag att mitt hår är jävligt äckligt.. Hehe, men det är ju lovely och duscha på natten!

Puss och hej!
/ moa

Godmorgon!

Jag vaknade för ett tag sen och började plocka undan på skrivbordet och alla kläder, det såg förjävligt ut. Men jag vaknade av att jag mådde sjukt illa, eller inte så jag kunde spy men min mage gjorde lite lagom ont sådär.. :( Men det är lite bättre nu iallafall.

Morgonen börjar med TH som vanligt. Mycket bra start på morgonen säger jag bara! Om jag inte får lyssna på TH på morgonen är hela min dag förstörd kan jag lova.
Men idag ska jag till Malin! ;) Vet inte riktigt vad vi ska göra, men fint väder är det iallafall!


Förresten så har jag fått skärm och sånt istället för min lilla laptop! Så det är fixat nu och jag är mycket stolt. Nejmen det blev skit bra! Det jag kanske kommer sakna är väl att ligga i sängen med datorn, men det är väl bara att koppla ur alla jävla sladdar och göra det, men jag som är så slö kommer väl aldrig orka det..

Men nu ska jag fortsätta plocka undan lite skit och så!



Något jag aldrig får nog av är dom här enormt vackra videorna!
Tom är tamefan den vackraste människan på vår fina jord!


/ matilda

Sommaren och vädrets fel...

Ja, jag får väl ta och skylla på det..?  Det är ju så sjukt fint väder ute nu så jag vill inte sitta inne, så det blir mindre uppdatering här nu i sommar.
Iaf.. Idag åkte hela familjen till pårydsbadet och badade och solade! Mysigt var det..


Här sitter jag nu med Sanna och har det lite trevligt, men hon gick in för ett tag sen, man vet ju aldrig om hon kommer tillbaka...? Hehe!

Imorgon åker vi till Öland och badar någonstans, får se när jag bloggar igen!

/ moa

RSS 2.0